Helgen.

Mitt glada gäng vann gyckelfestivalen. Blev jättelycklig! De hade gjort alla gyckelsjälva inkl klappen! De enda vi faddrar hade gjort var att peppa dom. Stoltaste faddern. På torsdagen serverade jag på avslutningssittningen, var jätteskoj som vanligt. Eftersitsen var med lyckad, dock orkade jag inte äta maten, utan drack bara vinet. Vilket resulterade i en rödvinsspya på toan. Efterfest hos Märta o Tomas, älskar er! Ni är min familj i linköping.

På fredagen vaknade jag tokbakis kl 14 av att telefonen ringde, hade glömt att jag skulle prya på forte! den dagen. Men vi skulle vara där kl 15 så jag åt ett ägg och hoppade på cykeln. Forte! var riktigt roligt. Mkt att bära och att koppla kablar, men var lärorikt. Min favoritdel var när jag fick spela plattor, mkt svårare än det ser ut! Men jag körde på mitt r´n`b och hiphop för folket. Hoppas nu på att jag blir invald.

idag söndag har jag städat och packat upp kartonger. Nolle p smutsen är borta! Ja har även sålt min TV! Två sköna killar kom och köpte den nyss. 500kr rikare! thanks!

Ikväll blir de kräftkalas!

Mullig!?

Det var vad han sa till mig igår. Vi var på fest, massa maskinare och datafolk. Var trevligt, drack inte så mkt utan var mest trött. Började prata lite smått med en kille om träning. BIG MISTAKE! Tydligen kan inte tjejer något om styrketräning. Har tränat styrketräning i många många år och älskar det. (Köpte kort på campushallen nu så jag kan fortsätta med min träning). Efter ett tags prat om fria vikter, konditionsträning och repetioner tittar han konstigt på mig och frågar:
Du måste äta ganska mkt för att du är ganska mullig. WHAT?
Vem säger så till en tjej? Han vet ju inte att jag kämpar på att gå ner i vikt, äter alldeles för lite och har förlorat 10kg.
Jag blev skitledsen, var på väg hemåt. AmanDA och Fanny stöttade mig och jag gjorde som jag brukar göra. Skällde ut honom. hårt. Om inte tjejerna var där hade jag nog hamnat i fight.

Trots detta gick vi på HG och svängde. Roligaste var i kön när vi hamnade mitt bland massa spanjorer. De var från Madrid och jag babblade på spanska och prata Madrid. Lovely! Längtar såå mkt tillbaka dit just nu. Varför måste folk lägga sig i så? Varför kan man inte vara självsäker och tro på sig själv utan att få skit?
Hon frågade- Varför bryr du dig? Det gör jag nog inte. Men när hon kom fram o sa jag tycker om alla utom Kinell för hon vinner alltid. Då gör det ont. Varför kan man inte få vilja lyckas och gå sin egen väg? Utan att folk kommer fram och säger- Hoppades nästan ni inte skulle vinna. Antar det inte är erat fel, jag skyller på Jantelagen. Men är ganska glad att nolle p är över och att jag inte är här nästa år.

Aussie, Thailand, Vietnam -04

Thailand




Australien

Vietnam

I got it from my mama.

Älskar min mor och far! Ställer alltid upp. Just nu har jag inte fått csn än och de hjälper med både sjukvårdsräkningar, internet och kåravgift. Thanks a lot!! Pratade länge med far igår och han hade plockat svamp med Syster och systersonen David. Han hade tom gett alla sina kantareller till david bara för han älskar dom!

Hoppas jag blir lika bra parent, dock tror jag det kommer bli svårt med att hålla reda på saker. Jag letade säkert en timma igår efter olika saker och hittade inget! Sedan några veckor tillbaka har jag blivit oerhört tankspridd, allt jag gör eller ska göra glömmer jag bort! Vet inte om det beror på lack of cola, socker och mat?

Idag hade vi föreläsning om hur vi ska motivera våra framtida elever. Det enda jag satt och funderade på var: "hur ska jag kunna motivera mig själv?" Jag vet inte riktigt om det är klasslärare jag vill bli.. känns lite fel på något sett. När jag sökte till lärarlinjen sökte jag för jag ville bli idrottslärare, sen kom svenska, engelska, grundläggande färdigheter och utlandsstudier lite ivägen. Men de ä ju bra o ha det med. Så nästa år blir det antagligen idrott! Måste flytta från kära linköping då. Men längtar efter att se något nytt och lära mig bli en superb idrottslärare!

Fikade med Fanny igår. Hon ska ut på jorden runt resa snart med Anton. Är såååå avundsjuk! Gav massa tips om bra hostel och must see things. Det är 4 år sedan jag gjorde min resa. Sjukt längesen! Letar efter nån bra bild o lägga upp från min och annes trip.


p.s Tänker på dig amanda!!


pics

Poolen!




Bästa faddergruppen -Los Sombreros!



Gänget är samlat igen!


Svartan var muy bien!

Japp, kinells lag vann inte i fredags. Men är glad åt Tabascos lag som vann. (trots lottelies påhopp på hennes blogg) haha. De har väldigt bra faddrar och deras nollor kan verkligen shejka ass. Inte likt mig att vara glad åt nån ANNAN som vinner, men när man såg hur glada de blev, speciellt faddrarna, så blev jag med glad. (typ)

Lördagen började tidigt med fyllefrukost med gamla läxare och foulare! Sill, potatis, köttbullar och gräddfil! och massa öl så klart. Tror jag drack runt 5 bärs här. Så himla nice att se alla gamla rävare igen!! Nya foul är grymt bra på o gyckla btw.

Sen tågade vi iväg till skogen, mkt sånger, öl över hela mig, många gamla härliga ansikten och några man inte riktigt trivdes med att se. Men men man får stå för vad man gjort =) Fick hela 7 shots på läx-stationen! De var mkt mer generösa än vad vi var haha. Jojo ville inte ha vin så jag drack 1½ liter rödvin med + 4 bärs där.

Fy på david dock som grabba allt han kom åt! Bra av lisa som agerade vakt haha.

Pitstop på mcdonkan, har längtat efter mat i några veckor och detta var underbart! Skön känsla att vara full med massa glada och härliga människor på donken.

Mellanfest hos Jenny! Hon bjöd på mer bärs och särfoul gycklade. Älskar Särfoul! Vi gycklade med men inte lika engagerade. Cykling till Dag där det fanns pool på balkongen! Självklart badade jag, fick låna kallingar av dag -hot!

Fastnade sen i gräset med lite folk. Pratade gamla minnen, ringde min nollegrupp (åhh pinsamt), och lekte "jag har aldrig". Det roligaste var när alla typ slutade att leka. Jag blev sur och skrek: "ni kan inte sluta leka ni, då vinner vi ju inte!!"
Tills adde sa vänligt: "men kinell, man kan inte vinna på Jag har aldrig..." hahahahahaha. Tävlingsmänniska någon?

Kvällen slutade på Discot, där jag inte minns så mkt ifrån. Tror jag försökte shejka?

Söndagen blev mest sömn, film, pizza och movienight med märta och tompa.


Bakis!!

Jajamän. Idag är jag bakis. Besökte the toilett flera grr inatt och vaknade helt död i soffan. Missade föreläsningen, men jag ska bli bättre. Det är ju bara nolle p en gång om året =)

Har varit på stan och käkat sushi med härliga vänner! Så glad att vara tillbaka i linkan! Jojo, Lisa, Agge, Gotland och Lotta.

Igår var de röj på HG, nollan presenterades för HG för första gången och det var jätteskoj! Fram tills alla frågade om någon. Är ganska jobbigt det här. De lägger huvudet på sne och säger: Hur mår du? Är de bra?
Är tråkigt när folk som är ens vänner  säger att de vill inte stå på nåns sida. Och säger: Men de är en toppenkille!! Toppen?? verkligen. Skönt att man då har vänner som bryr sig och vill en väl.

Snart är det fest igen. Vet inte om jag pallar. Låtsas klappa och vara pepp. Men får ta det lugnt ikväll.

Imorrn är de trots allt svartan! och jag ser fram emot det! Ser mest fram emot att vara med mina Läxare. Familjen!

jaha..

Det är väl lika bra. 



Varför ska alla fråga? Detta var de svåraste jag gått igenom.

Tillbaka i linkan!

Kom i lördags tillbaka hit. Känns underbart! Packade upp hela lördagen, mor o far hjälpte mig för fullt. Hur kan man ha så mkt kläder??!! På kvällen var jag hos Lisa o Co och festade, åkte sedan vidare till HG. Blev ganska packad, men var väldigt roligt!

Söndagen var de möte sen fika hos Emil och Oskar. Mysigt och planering! Blev filmkväll med Lotta på kvällen!

I måndags började nolle-p. Var sjukt kul att se alla igen! Nollegruppen vi fick var jättebra. Jag gav alla mustacher och de hade dom på sig hela tiden hhehe. Efter lite stadsvandring och lunch åkte vi till universitetet för lekar m.m Vi faddrar peppade alla nollor att vi skulle vinna och SJÄLVKLART så vann våran grupp. Kinell vinner alltid.
Var så himla stolt över alla nollorna och överlycklig att vi vann. Vinst är den sanna glädjen.

På kvällen var de mer lekar och spökvandring och jag var skiträdd. Fast även jag har legat där i skogen och skrämts.

I tisdags hade jag feber så jag missade uppropet men de var lugnt. På kvällen mådde jag bättre och det var "ärtor och punsch" Var nice med mkt bärs, sång och dans. Och igår så började lektionerna. Matteföreläsning och gruppundervisning samt lektion. Kom inte i samma grupp som de andra men men.. Fick en bra grupp ändå.

På kvällen var de förfest hos emil o oskar och Mûnchen Hoben! Jag var nykter fadder med märta, var lite långtråkigt men MillenCollin var bra och nollan verkade ha roligt!

Idag är det förfest i märkesbacken sen HG. Ska först gyckla för D-nollan. Sjuktkul att de fortfarande vill ha oss!
Börjar kl 8 imorrn.. suck.

Familjen i Madrid!!!



Saknar er allihopa! Detta var en av de roligaste kvällama! Vi skulle tillslut ha en "fancy" kväll. Jag har nya blåsan på mig och vi ringde en sort of bekant som fixade in oss gratis på Pacha. De bästa är nog de johanna gjorde efteråt. "GoGoGo!" 
BTW; Kolla min fancy hand, Jasmines dunderfylla, Fannys leende och jojos "fancy" kläder! Men heta var vi!

Love ya girls! 

Sista dagen i Karlskoga

Gick upp vid 9 och började packa. Ställde allt på övervåningen och packade ihop det sista. Åkte sedan och köpte fikabröd och cyklade till jobbet. De blev glada av fikabrödet och ville gärna äta en munk jag med.. men men.. Var kul att se alla och säga tack för i sommar. Kommer sakna jobbet, men de finns alltid kvar..

Cyklade hem, låg ute och läste lite grann till far kom hem från jobbet. Åkte sedan med mor o far till Vulkanmarken i Degerfors. Hittade ingenting men blev galet sugen på marknadskarameller!! Är trevligt att gå omkring i en sådan liten småstad som dfs.. ända tills man hör dialekten och börjar småle för sig själv =)
-"Äh va blirree? Ska du köööpa kööörv mä bröö?" längtar till linköping och Madrid då.

Direkt när jag kom hem åkte jag och tränade för sista gången på Davids denna sommar. Är på underbart bra humör! Gick och sjöng med till ipoden: "eyyy miss fatty... Rakata.. Pachanga" bla.

Sedan.. AH! Mat! äntligen, som jag har väntat! Åt min favoriträtt som mor hade lagat åt mig. Köttgryta med ris och paprika.
Fick ganska ont i magen men gick över sen.

Far och jag lastade in all packning i bilen. Blev överfull och har nu i efterhand hittat massa mer ja måste ha med. Platt-tvn bland annat haha. Aja de går nog in, vi har ju takboxen med oxå. Sen såg vi Rush Hour 2.

Tycker om när far skrattar.


Blonda pojkar.



Jag och min systerson



Me and Henke på Putte i parken.



Träffade på Harry på PIP



Och min Törs.

Vart tar alla pengar vägen!!?

Var några dagar sen jag skrev. Har varit fullt upp!
I tisdags jobbade jag. Malin ringde och väckte mig, men jag blev glad! Behöver verkligen pengar just nu. Fattar inte vart jag har lagt dom ;) När jag kom klippte jag gräset och plockade äpplen och efteråt åkte jag och tränade på Davids.

När jag kom hem från träningen svartnade det för ögonen och jag föll ihop i trappen. Hade inte "ätit" sen lunch.

Igår packade jag en massa, ringde några samtal, adressändrade och kratta. På eftermiddagen åkte jag till stan en sväng sen hem till syster. Alltid lika trevligt hos dom! Jag o syss åkte till kronhallen och vi gick ut o gick med kasper. Kommer sakna den hunden såå mkt när jag är i Linkan. När jag kom hem åkte jag och tränade.

Idag vaknade jag av att de tog bort massa asfalt på gatan. Borrades jättemkt. Ringde till vattenfall och fixade med elen. Packade lite mer och for iväg till syster med far när han var hemma på lunchen. Jag, David och Adam såg på Bee Movie!! Gud vilken härlig film. Har velat sett den så länge. Var jättemysigt att ligga i soffan och mysa när regnet öste ner. Efteråt bakade vi muffins, dock utan vaniljsocker, så vi tog O´boj! =) Jag får ju inte äta sånt, men barnen tyckte om dom.

När syster o micke kom hem kollade jag på när de åt mat, gosade med kasper och pratade skvaller med syss. Saknar redan min syster med familj! De har det så mysigt. Massa kramar och skratt. Undrar om jag kommer få så i framtiden? När jag är klar med allt jag vill göra först... Har glasögon nu och syss tycker jag blir mer och mer far.

Far hämtade mig o vi åkte till kronhallen, köpte mat för 1000kr till mig! Tackar far och mor!

Hann inte träna idag, men måste packa det sista... Fattar inte vart alla kläder kommer ifrån? Eller joo... det är väl lönen som inte är kvar på kontot som nu hänger i garderoben hehe.

yeeees!!

Två veckor har gått. -5. Känner mig mäkta stolt!

Började dagen med att cykla till Davids, gick på bandet och styrketränade. Skönt o träna på morgonen!
När jag kom hem tog jag ett bad i mor och fars jacuzzi medan jag lyssnade på min ljudbok. Camilla Läckberg.
Fortsatte sedan och packa och packa. Hittade massa gammalt skit, fejk LV väskor, tidningsutklipp, skålar, foppatofflor. . u name it! Tog sedan en tripp till stan med Malibu. Hittade "den klänningen" men har inte råd. Har shoppat alldeles för mkt på sistonde... Men de fick bli en billig tub-top och snus. De måste man ju bara ha.

När jag kom hem jublade jag över min nya vikt och såg på "du är vad du äter" =)

Åkte och tränade på davids igen vid kl 20. Gick och sprang på bandet och styrketränade.

Nu ska jag duscha! Imorrn ska jag klippa gräsmattan. (blir lätt rastlös när jag är ledig.. )

En vecka kvar innan skolstart!

Veckan innan skolan börjar känns alltid lika omtumlande. Lämna barndomshemmet och kommunen innan det bar iväg till Linköping igen. Men denna gång känns det oerhört roligt! EFter att ha varit o pluggat i Madrid ett halvår. Känns det rätt roligt att komma tillbaka till vännerna i linkan och lägenheten. Kommer självklart sakna att få allt serverat av mor o far, arbetskamraterna och syster med familjen. Jag tror jag bara har ett år kvar i linkan, vilket känns konstigt. Känns som om jag nyss började där och tänkte att "shit 4 år här!" Dock ska jag flytta till någon annan stad och plugga idrott, är väldigt sugen på Stockholm...

Helgen alla fall! Lördags kvällen var jätterolig, Malin, Bella och Adam var här och vi kollade gamla skolkataloger. Skvallrade och såg på gamla kort. Gud hur man såg ut förr! De var halva jag på alla bilder hehe.
I söndags åkte jag till jobbet, solade, hämtade flyttkartonger och lämnade ett par skor till nettan som hon ska skicka tillbaka till halens. Mötte Henrik där, han skulle låna gräsklipparn, så när de andra var på lunch fick vi skjutsa en avliden till frysen. På min lediga dag!!!

Åkte sedan och hämtade Adam, systers son, vi kollade på Kung Fu Panda! Mor lagade rotmos som han åt massor utav. Mor klippte honom med, blev jättesöt! senare kollade vi på bert-serien.. Hann inte träna men hade en jättemysig söndag!

Besos

Shoppingspree!

Jajemäen! idag blev de Karlstad för fulla muggar. Upp i ottan på lediga dagen och var på ikea kl 10. Köpte nya matta, ljus m.m Vill ha massor! speciellt en tavla som föreställer New York men har inte råd med den. Kanske nä rjag är rik och berömd? Eller har en rik och berömd man? (om ni vet nån loaded, ledig, charmig och jävligt rolig sådan -give me a call!!)
Blev faktist sugen på ikea korv, men ja höll emot!

Sedan blev de stan! "Mitt i city" som de lilla köpcentrumet i stan heter landade jag o mor för att undvika regnet. Ja köpte en skön tröja på Bik bok och armband på HM och present till Malin. Sen köpte jag ett par stövlar på Wedins, haha 200kr!
Fikade på en kopp te och känner hur mina chinos ramlar av mig. Nöjd. Behöver inte ha cola. Detta är bättre...

Roligaste!! Jag mötte Peter Siepen! Ni som känner till min peter siepen story kommer garva. De började jag med göra. Haha!

Nu väntar jag på mina damer; Malin och Bella ska komma och titta på film med mig. Hancock igår var jättebra! Visst , lite overklig men charmig. Vem har inte varit kär i Will Smith i Fresh prince in Bel Air? =)

puss

Vårdcentral, What?!

Ja jag var ju dit. Träffade en läkare. Han drog och drog i mitt finger, sen tittade han på det andra.
"-Vad har du gjort med detta lillfinger då?" Sade doktorn.
"-Jo jag har nog spelat basket med det lillfingret med" Svarade jag.
"-Tycker du inte om dina händer?" Frågade han allvarligt.

Efter fem minuter gick jag, fick konstaterat att mitt böjda, onda lillfinger är stukat. Har svullnat upp mellan brosket. Är därför det ser snett och konstigt ut. Det kunde jag väl med ha sagt. Utan att betala 120 kr.
 
Jaja när jag kom hem hörde Far och jag en krasch utanför huset. Vi sprang ut och kollade, och mycket riktigt. En moped hade kraschat med en bil. Det fanns inget kvar att mopeden och de två killar som satt på moppen låg bland allt skrot.
Grannen ringde ambulansen och inom kort fanns både ambulans och brandkår på plats. Killarna fördes upp på bår och föräldrarna kom springandes och hoppade med in i ambulansen. Tror ändå de klarade sig rätt bra. De pratade och satt upp. Thank good! Inga mer olyckor denna sommar i Karlskoga. Fy. 

Efter spaning på olycksplatsen åkte jag till Davids och tränade. Blev en halvtimma på bandet. sprang 10 min av det och powerwalkade resten. + massa sit-ups på bollen. När jag kom hem blev de kräftor och räkor för hela slanten!

Nu ska jag se film. Hangcook! och imorrn blir de mer shopping i Karlstad!

so long! 

Save a horse, ride a cowboy!

Igår upplevde jag nog alla känslor som fanns.

-Skrattade på jobbet.
-Var förbannad på itunes.
-Grät till Oprah. Någon friade sååå romantiskt. (har visst ett hjärta kvar haha)
-Var lyrisk när jag tränade. Så roligt att ha en ljudbok i örat när man powerwalkar på bandet. 50min!
-Tacksam över Malin skjutsade hem mig från jobbet.
-Smärtat i mitt lillfinger efter basketen i söndags.
-Grät igen till Sex and the City. Carries klassiska: "you have to forgive me, you have to forgive me.."
-Sov oroligt hela natten. Drömde att jag käkade massa mat. Vaknade o trodde munnen var full med pommes. Weird?

Idag jobbar jag. Går på röntgen och skjutsar folk fram och tillbaka. Lite svårt med lillfingret men det går.

Efter jobbet ska jag till vårdcentralen. De ska nog dra rätt mitt finger.

Trevlig helg!

Varför?

Har jag glömt? Nej.
Har jag förlåtit? Absolut inte.
Saknar jag? No no no.
Tänker jag på det. Ofta.

Ändå kan jag nu säga jag mår bra. Det är skönt. Energin, tron och hoppet är tillbaka.

Anna med.


Ledig dag!

Idag på min lediga dag har jag sovit läänge. Alla fall till kl 11. Bor ju hos mor o far i källern, där är de jättekallt så jag sover gör bra. Sen blev de solning och läsning. Började läsa en ny bok idag. Stella och sebastian. Riktigt bra chicklitt!

Sen har jag rensat bland massa junk, vad jag ska slänga, ta med till linköping, ge bort, och ha kvar hos mor o far.
Hittade ett gammalt fotoalbum, alltid lika roligt att se hur folk såg ut förr =)

Nu bär de iväg till stan sen till syster och ikväll blir de träning. Vet inte hur jag ska klara hösten utan Davids. Bästa gymmet, jag svär.


p.s älskar ipoden. Kyss

"Du kommer bli en ny människa!"

Ser jag glatt fram emot. Ingen cola, ingen mat. 1 vecka. Nu börjar nästa vecka. -3

Har fått en rosa ipod. Fick just igång den och Te Quiero med Nigga strömmar ut ur den. Tankarna faller tillbaka till Madrid. Saknar er allihopa!

Mina norska babies: Min soulmate and loveli friend, Glenn aka Will. Astrid, läckraste bruden, Underbara Caroline som alltid är brunare än mig, Therese som får alla och skratta och är alltid fab!

Svenska brudarna; Fanny, du övertala mig o åka till Madrid! Thanks! Du hållde alltid koll på mig ;)
Jasmine: Barndomskamraten som fortfarande lever vidare i Madrid. Älskar dig for evah brosssshan!!
Johanna: Ingen kan garva så härligt som du, eller leva sig in mer i en dans än du! "Don´t drink and drive. Smoke and fly"

Saknar er alla. Och några till.

Nu ska jag till Davids och träna igen. På löpbandet med nya ipoden!

Jävla bajs!!

Min externa hårddisk har pajat. Med alla mina kort på. ALLA!!! Så nu är de borta.

Puts väck. Hejdå.

Once you go black...

... you never go back. Adam tensta var helt klart bäst på Putte i parken! Hoppas vi kilar stadigt en vacker dag =)
Vilken härlig festival här i lilla karlskoga. 8000 pers på lördagen hörde jag!
I fredags jobbade jag med Natahlie till kl 17 sen åkte jag hem o skyndade mig till förfesten. Visste inte vad eller om jag skulle dricka men de fick bli vodka med ramlösa. En urfin present fick jag med av Malin o bella!

Håkan spelade med i fredags vilket med var kanoners. Många gamla vänner sprang man på oxå!
Cyklade till o från parken, jätteskönt med lite luft för att nyktra till innan man kom hem till mor o far. Dock gick mina vackra jesussandaler sönder på vägen hem.. men vad är inte en sommar utan att vara barfota.

På lördagen var jag malin o sofia på stan och shoppade lite, fick bli ett par chinos, jeans och t-shirt. Lunch på melkers efteråt, en liten kycklingfilé haha. Förfesten var hos Sofia, mycket roligt med sprit, bra musik och tjejsnack!
Lördagens festivaldag var den bästa!! Fick höra det roligaste.. En kille hade en låt på sin dator om mig! "anna Kinell är så söt, så snäll" haha bra rim alla fall =)

Turbonegro och Teddybears Sthlm såg jag på lördagen! Blev mkt mys framför Teddybears...

Söndagen var jag halvdöd, men åkte på loppis, lunedet och spelade basket! Dock så stukade jag lillfingret rätt bra.. Lite blått och svullet en måndags morgon på jobbet...

Puss

Grebbestad, Smögen och Uddevalla!

I onsdags var jag äntligen ledig. Jag, mor och far åkte kl 07.00 på morgonen till west coast. Låg och tittade på dvd bak i bilen hela vägen ner. Vi kom ner till grebbestad runt halv 11, var lika mysigt och vänligt som vanligt. Köpte två hektoräkor och åt vid bryggan. Handlade massa kläder och böcker på rean! Min polare Malibu säger alltid att jag fyndar på bra på rean =)

Så klart var de obligatoriska karlskogingarna i grebbestad, vi är ett berest folkslag =)
Efter grebbestad blev de smögen bryggan, love it! Vi blev stekta i solen när vi vandrade runt bland småbutikerna. Dock köpte jag ingenting här förutom en present till Märta. Tittade på en fin klänning, men kostade 2299 kr!!! Tog massa kort med min nya systemkamera! Började med att ta på det vanliga, bryggan, affärerna, båtarna m.m men slutade med att jag tog kort på de uuuuurläckra blonda, lockiga killarna i båtarna istället. Fick tygla mig så jag inte hoppade i med dom haha!

Blev ett hekto räkor här med och massa vatten! Sen bar det iväg till Uddevalla för att gå på köpcentrat Torp. Jag älskar köpcentrum. Blev ganska mkt shopping här. Mor o far var smakråd =) Shorts, klänning, tröja, skål, väska och hårprodukter, fancy sådana!

På vägen hem kollade jag på Dvd igen, "must love dogs" och Bert serien =) Var hemma vid halv 12 på kvällen. Tack mor o far för underbart mysig resa on the west coast!

Ciao.

Your´e just like a pill...

Min trogna vän. Du var med när jag var ledsen, när jag var överlycklig, när jag ville fördriva tiden eller när jag bara var sugen. Känns konstigt att inte vara med dig längre, trivas i ditt sällskap eller bara njuta av dig en varm sommardag.

4 dagar nu utan cola.

RSS 2.0