Hejaklack!

I torsdags var de kravall igen och jag jobbade så klart. De bästa på kvällen var min hejaklack! Julia, Valona och mita, ni var så härliga! Gulligt när mita kom och berättade att hon hoppades att jag skulle spela på kravallen =)
Co-djade med paxwell, han körde schlaget och jag körde rnb. Var en bra blandning!

Efteråt blev de bärs och bastu!

Fredagen låg jag i en bakisdimma ända fram tills jag fick middag av märta och tomas. Kortspel, på spåret och öl. Självklart hamnade vi på HG, mötte upp lisa, gotland och johanna där. Var en trevlig kväll med dans, gratis dricka och prat. Dock vet jag inte hur jag ska känna eller vad jag ska tro längre.. Hoppas det löser sig!

Idag har det varit bakispizza med lisa o gotland på mozzarella samt film hos mig. Snart måste jag suita up och gå på fest!

Ny mobil!

Äntligen har jag införskaffat mig en ny mobil. Har aldrig köpt en egen mobil utan alltid fått vid jul eller födelsedagar. Så nu har jag en touch telefon! så himla roligt! så alla som har tre kan ringa gratis till mig! Call me =)

Annars är det en ganska tråkig vecka, lite i skolan och lite umgänge. Var o fikade på stan med gotland, vilket förgyllde dagen! Vi pratade om jul och bröllop så det blev att man längtade hem lite grann, saknar familjen och vännerna där hemma.. Speciellt sen när jag ringde hem o frågade om mobilköpet, då var hela familjen samlad och snickrade i hallen. Hörde skratt och prat i bakgrunden. Hoppas syster med familj kommer hit innan jul!

Imorrn blir det skola, sen jobb med forte! är inte så pepp på det faktist.. Är schlager tema och jag är väl lite down den här veckan.. det beror på massor av saker.. Men nu ska jag kolla på min nya touchmobil!

Några bilder från helgen.

 Peppad på fest



  Härliga och underbara Lisa!



  Mor och far!


  Puss gotland!

I don´t believe in love.

Hemskt, men jag gör inte det. Jag har helt tappat tron. Men så är det. Take a bow.

Helgen var omtumlande, först tenta i fredags sen underbaraste festen hos lisa, agge, jojo och maria! Har nog aldrig varit på pepp nånsin på att festa! Men som vanligt så drog jag i mig lite för mkt alkohol och svammlade runt i dimman på HG. Helgen slutade väl lite abrupt med för mycket ord och fylla men...

Höjdpunkterna var:

* Jag försöker vara cool och hoppar upp och ner på mina pedaler på cykeln och skriker: "så här gör jag alltid när jag cyklar i nedförsbacke" Nån sekund senare faller jag nåt oerhört hårt på stången och släpas efter cykeln medans resten av gänget dör av skratt.

* Blir först jätteglad av att se David för att sedan bli skitarg på honom. Kommer inte riktigt ihåg varför..

* Vi leker, troligtvis, den roligaste leken nånsin på förfesten! Gotland tvingade mig att uttala Kinell fel, flera gånger! Men gav tillbaka då hon fick luftjucka på nr 15 ett antal gånger.

* Kvällen avslutades med att vi köpte kebab på hakepi, där jag först skäller ut en kille för hans mustasch är skitful för att sedan gå o ragga och BJUDA hem några poliser! Efter ett tag när gotland och lotta kommer ut från Hakepi så total ramlar gotland RAKT FRAMFÖR poliserna med kebaben!! Då lotta säger: "Men vi skulle ju ta hand om kinell och inte dig gotland!"

Fick nog sova 3-4 timmar innan mor och far kom med massa mat och shoppingtripp i norrköping. Lördags kvällen var fest hos jocke persson med utgång på flamman.

Tack mina vänner!

Nope.

Helgen bevisade att det inte alls är bättre att vara ärlig. That´s it.


Oprah

Känner mig undernärd! Så lite pengar kvar o inget att äta typ. Fick låna lite cash av gotland så jag kan snusa =) Känns bra! Ångest över tentan imorrn, min tredje gång jag gör den. Alldeles för svår engelsk tenta. Suck! Så hela dagen idag ska jag sitta med den här jävla engelsk grammatik boken..

Idag har jag redan gråtit 2 gånger. Först till Oprah imorse när någons man hade gått bort, sen till en film när killen inte blev uppmärksammad av hans far. Tror jag är extra känslig nu när man bara ligger hemma o pluggar.
Måste dock komma ut lite idag så jag ska till Lisa o co för lite mys ikväll.

Igår var så skönt! Var på lektion, fick skriva om olika sinnesuttryck och berätta om episoder i ens liv. Blev känslig där med när man skulle berätta om en person som betyder mycket för en.  Jag valde märta. Hon finns alltid där för mig och min familj i linköping. Min bästa vän! Sen blev de plugg på biblan, häng i forte rummet med Frid och Björn. ASROLIGT när Frid dansade till Missy Elliot!! U go boy! Sen kom gotland till mig på kvällen o vi skvallrade om det mesta.

Saknar dig så mycket och vet inte hur jag ska vara. Bättre att vara ärlig än att gå och grubbla, sa en klok vän.

ah shit

Bakisbakisbakis. Förfesten hos mig var jättelyckad, bra musik, härligt folk o champagne! Sen åkte vi till shuan och drack lite mer innan vi gick ner till flamman. Träffade Jasmine, sofia och Theresa vilket var en rolig överraskning!

Efter ännu mer dricka så blev en spya på toan. Liten efterfest hos mig efteråt med how i met your mother. Idag har jag sovit, ätit pizza o sett film..

I´ll do you like a truck.

Du är vad du äter.

Så känns det just nu. Gjorde den nog godaste pizzan i världen, själv!! Men åt lite för mkt och känner mig totalt ohot.
Hade seminarium förut, och visst var det så att många inte hade gjort kursuppgiften. Vi fick sedan några bråktal som vi skulle lösa och diskutera fram vilka strategier vi använder. Det är bara de, jag har inga strategier! Jag suck at matte. Kan överslagsberäkna men vet inte hur jag ska förklara för barn hur man räknar ut det..

Cyklade hem med gotland efter sem och jag kom typ fram till att jag vill ha en karriär, jag vill resa, utforska, ha kontor och vara king of the world. Jag vill inte bo i ett radhus, gå upp till jobbet, komma hem o laga mat för att sen se på tv. Jag vill ha kvar spontaniteten och ovissheten kvar efter jag har pluggat klart! åh gud.. vill bli så mkt mer än lärare! Jag vill bli fotograf, nyhetsankare, dj, skådespelare, jobba med reklam, personlig tränare och shoppare och självklart basketproffs.. När ska jag kunna bli allt det här! Har jag slösat snart 4 år på lärarprogrammet? nä men man har ju alltid en utbildning om allt annat skiter sig.. Men efter mattetalen vi hade idag fick jag bara mer bekräftat att jag vill bli idrottslärare och inte nån tråkig mattelärare med portfölj och kavaj..

Aja nu måste jag komma ut ur min matkoma o börja plugga om jag nånsin ska bli nåt.

Förresten så hade inte linköpings H&M nya kollektionen! Bummer!

Comme des Garçons

Jag orkade inte upp imorse till H&M för att se nya kollektionen. Har jag tur finns det något kvar till i eftermiddag. Börjar seminarium kl 13 där vi ska redovisa kursuppgift 5, som jag inte har gjort. Men de ä många som inte gör dom, då de inte är obligatoriska. När jag tänker efter har jag rätt mkt att plugga, tenta nästa fredag i engelska.. fy! Etnicitietkursen blir svårare och till tisdag ska jag ha läst en bok på 430 sidor.. no way.. och snabbvisit imorrn på vfu skolan för min fallstudie i grundläggande färdigheter.. SUCK! Men jag klarade tentan o är nöjd för det.

Så de blir nog inget HG för mig ikväll, kan vara nyttigt.. Ska även rigga för Klubb din mamma imorrn kl 12 och riva det på lördag kl 12. På fredagkväll blir de kanske platens med lotta o katta, men ska peppa för lördag kväll istället! Har ju no money in da bank. 

Mat-klä på sig-cykla-sem-H&M-plugga... är min dag idag! 

Åh


Vill ha ett armsmycke

Im gonna start hustling

Jag är såååå pank! Hatar det. Jag är ju shoppaholic och shoppar något varje dag men har inte kunnat gjort det på sååå länge. Gick på stan med lotta i måndags o hon shoppade o jag kollade på... usch. Vill ha massa nytt! Gick på stan efter skolan o tittade o provade en massa men kunde inte köpa något. Sjukt beteende. Min far fick föra över pengar från mitt sparkonto imorse så jag kan äta o snusa resten av månaden..

Så jag gick tomhänt hem och började rensa i garderoben. Hittade massa jag aldrig haft på mig och en del jag ALDRIG skulle sätta på mig igen. Så jag funderar över om jag ska sälja lite kläder. Kanske på tradera? Nån som vet om det funkar och om folk vill ha gamla rags? Dags att börja vara lite kreativ med klädvalet nu alltså!
Och imorrn är det ny lansering på H&M. Ny designer, ny kollektion.. Men inga pengar o shoppa för. Tror jag ska vara där kl 10 imorrn o kolla utbudet ändå, vad de har in store så att säga. Commes des Carcons heter designerskan!


jaja jag föreläste om min madrid tid idag på erasmus träff. Fick stå med 3 till längst framme vid tavlan och berätta och svara på frågor, var ganska kul att minnas tillbaka och berätta om mina upplevelser. Fick macka, dricka och biobiljett fört!

Nu ska jag gå o äta dammråttor eller nåt...

Comme des Garçons för H&M Nya kollektionen!

Singelfest

Igår hade jag lektion och sen mysig kvällsshopping och te med lotta. Vi pratade om livet, kärlekar och idioter. Det är tråkigt att så många råkar utför hemska uppbrott. Därför ska jag hålla i en singelfest! Vi ska skåla i champagne och fira att vi som är singlar oxå har ett fab liv. Det kommer bli legendary.

Kvällskurs ikväll i etnicitet och imorse hade jag fortfarande inte gjort seminarieuppgiften vi skulle ha gjort men jag tog mig i kragen och hittade en artikel och skrev om den! På mindre än en timma =) Så efter kvällskursen tog jag bussen hem och lyssnade på lugna låtar i ipoden. Brukar alltid lyssna på hiphop o rnb när jag cyklar men nu när jag satt i bussen och stirrade ut på regnet fick de bli "just like a pill" med pink och "Mr jones" med Counting Crows.

Imorrn ska jag berätta om madrid på ett Erasmus möte, lite pirrigt men går nog bra..

Everybody is talking how I can´t be in love, but I wanna be in love for real 

 Från i lördags.

Sms

Fick härligt sms idag om min debut som DJ igår:

"Vi hade fett roligt, vi var helt hypade att de skulle spela hiphop och rnb. Första gången de spelade bra musik på en kravall =) Fortsätt vara dj och säg till varje gång du ska vara det."


"Första gången jag vatt på kravall där de ständigt spelat bra musik. Du är lätt min favorit DJ nu"


De är såna sms som gör att livet leker!!

Sluts`R´us

Det var de jag alltid vetat. Män är pigs. Två av mina vänners pojkvänner har bestämt de ska göra slut, eller ta ett "uppehåll". Jag förstår inte vilket ego vissa killar har. Letar ni efter något bättre? Vill prova marknaden lite mer? Mitt ex är ett praktexempel på hur män kan vara. Klart tjejer är likadana, jag har bara inte träffat dom.

Kom hem vid 8 imorse efter några öl efter rivet igår, blev några öl efteråt och jag levde på endorfinerna i min kropp. Dock tog mitt snus slut igår och det var sjukt jobbigt när jag vaknade upp vid 13 utan snus och bakis. Blev en promenad till netto för snus och julmust! Efter det har jag mest kollat på "how i met your mother" -avsnitt och sanningens ögonblick.

(Är det okej att sakna någon man inte borde sakna?)

Jag är lagd åt DJ hållet

FY FAN VAD KUL!!! Jag var dj ikväll på kårallen och har nog aldrig mått så bra som jag mådde ikväll. Det var underbart. Jag hade en liten fanclub som bestod av 5 sköna dudes. De hejade på och dansade asset av sig =) De kom fram o sa fina saker, tog mitt nummer och de stöttade mig så bra!

Mitt i alla, spelar favorit låten och tittade ut och ALLA dansade MIN hiphop låt. Som jag har bränt skivor, övat och var orolig - allt payade av sig när jag såg över golvet! Inget eller ingen har nånsin fått mig o känna så..

AHH! jag är så pepp!!

Puss DJ Kinell

Ork!

Har inte haft nån ork att skriva blogg. När jag skriver så lättar jag mitt hjärta och det har jag inte orkat gjort på ett tag. Men dagarna består till mesta dels av musik. Mkt forte jobb har de blivit. Fick hem b bänken i måndags och har spelat hela veckan =) Bränt en massa skivor och jokkat.

Ikväll ska jag spela på munchen hoben tackfesten och imorrn på legotrippen!! =) Så nervös men macke är med o hjälper mig hoppas jag..

http://www.youtube.com/watch?v=MuVsngBBDgQ

Älskar denna låten!

RSS 2.0