Lite bilder...

Mina partybabes



Kasper och jag när jag fyllde år.








Cocaholic

Ujuj, flera timmar utan cola nu. Hoppas jag klarar det.
Sitter på jobbet, ska ut på turen snart med Reino. Cruisa lite och lämna labblådor =)

Igår var trevlig kväll i åskans tecken, var hemma hos Anna-Karin o Peter och drack min sista cola!

Ikväll blir de träning och So you think you can dance! All time favourite tv-show!
Och imorrn åker jag mor o far till grebbestad o smögen. Ska bli så skönt o komma bort  lite. Ska ta fina kort med systemkameran...

See ya! don´t wanna be ya...

Jobbe å jobbe..

Gårdagskvällen var underbar! Bad och glass i skymningen i kristinehamn med mor, far, syster och adam. Tog en stor mjukglass med chokladströssel =) Åkte sen hem och såg på film med mor och lockade hennes hår.

Började dagen med att jobba 05.45 igen, lite trött var jag men som tur var hämtade henrik mig så jag slapp ta mig till jobbet själv. Körde pall, matvagnar, sopor och allt annat som görs under dagen. Roligaste på dagen var nog när två utlänningar snodde två äckliga gamla madrasser ur vår container! Vem vill ha madrasser från ett lasarett! haha.

Åkte med henke hem och Kasper var hos oss, så jag var hundvakt i några timmar innan ja åkte till kronhallen och stan. Jordens spöregn och åska när jag klev ut ur bilen!

Lagade mat till mor o far! köttfärslimpa, färskpotatis och gräddsås! De älskade det =)

Nu tror jag att jag ska gå över till anna-karin. Hälsa på syster o co ;)

p.s imorrn börjar de nya livet.. no more coca cola!! shit hur ska de här gå.... Puss

Smilegropar i skinkorna

Vilken lovely lördag det blev! Efter jobbet kom mor, far, syster, micke, david och adam och hämtade mig på jobbet. Kl 17 åkte vi till hällefors på Diggiloo. Så himlans mkt folk och herregud vilken sooooL! U who know me vet jag älskar solen, men tom jag höll på o flyta bort! Vi satte oss på brassestolar och campingstolar och plockade upp vår picknick mat. Mor jag o maria drack vin och smälte i solen i väntan på de skulle börja...

Var riktigt roligt med Thomas Pettersson, den karln har sjuk humor =) Drog skämt om tjocka damer med smilegropar i skinkorna! Framåt kvällninga började solen gå ner lite och man kunde titta på scen utan att man flöt bort...

Riktig lycka är när syskonbarnen sitter i mosters knä och dansar med mig fast de är snart 13 och 9 år gamla. Adam och jag dansade bugg och jag o david stoppade popcorn i näsan haha.

Idag började jag jobba 05.45 igen. Hämtade Henrik i högåsen och for iväg till jobbet. På rasten på jobbet snickrade jag ihop en fin fin skohylla med hjälp av henke. Sågade, skruvade och hamrade länge men läcker blev den! nu ska jag bara ta med den hem och måla den. Sen får jag ta med den hem till linköping om några veckor. Konstigt att komma tillbaka dit, inte bott där på ett halvår.. Men ska bli så kul att träffa alla vänner och få bo i min egna lägenhet!

Tog ett dopp i finnebäck på lunchen, underbart skönt!

En timmes matkörning kvar innan jag slutar sen blir det till Kristinehamn med Mor, Far, syster och Adam för fika och ett dopp till!

Puss


Solsken!

Gårdagskvällen spenderades med syr min, micke, david och adam och Anna-karin med familj, grillandes på altan. Blev även lite studsmatta med barnen, försökte tricket när man ligger på rygg och ska kastas upp på fötterna, gick så där.. Men david klarade de galant =) Får öva på de nästa gång. Men klart lyckad sommarkväll!

Började jobba kvart i sex  imorse! Far skjutsade mig till jobbet och henrik och jag jobbade tillsammans. Fick bara köra en avliden som tur var, men de gick bra.. Tankarna går ju till Malin Z. Hon skulle jag egentligen ha jobbat med i helgen.. RIP.

På lunchen åkte jag och henrik och tog ett dopp, shit vad skönt de var! Som en ny människa haha.

Efter jobbet ska hela familjen på Diggiloo i hällefors, ska bli mys med picknick, rödvin och musik i gräset!

nä nu ska jag köra de sista matvagnarna...

Kärlek


every woman is an island.

Ibland undrar man vart man ska ta vägen? Har jobbat hela dagen, började kvart i sex imorse. Uppe före tuppen satt jag på trucken och körde pallar. Skön dag med solning på lunchen och smörgåstårta!

Solade och halvsov i solen när jag kom hem vid 3, sen dess har jag mest funderat över kvällen. Vill bada men ingen vanlig själ ville med.. Är även välkommen till syr min på grill...

Mest trött och besviken idag. Vet inte vilket ben jag ska stå på. Tankarna far iväg tillbaka och framåt. Idag är en sån dag man önskar att det regnade ute och att man fick ligga under täcket o fundera.

/
inte så pepp...

'Cause it´s the only thing you can do...





                                                  Delete.








Take A Bow


 
How 'bout a round of applause
Yeah...
Standing ovation
Oohhhh... yeah
Yeah yeah yeah yeah...

You look so dumb right now
Standing outside my house
Trying to apologize
You're so ugly when you cry
Please, just cut it out

Don't tell me you're sorry cause you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught

But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
Go on and take a bow

Grab your clothes and get gone
You better hurry up before the sprinklers come on
Talkin' about, girl, I love you, you're the one
This just looks like the re-run
Please, what else is on


And don't tell me you're sorry cause you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught
But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
Go on and take a bow

And the award for the best liar goes to you
For making me believe that you could be
Faithful to me
Lets hear your speech ohh

How about a round of applause
A standing ovation

But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
Go on and take a bow

But it's over now

Basket!



Jag o amir på basketplan!

Äntligen en ledig dag!

Igår hade jag jobbat i en vecka i sträck, kändes i kroppen.. Kan ha berott på att jag var ute o söp till i lördags natt när jag började kvart i 6 på söndags morgonen.. Men men man lever bara en gång =) Då var jag ju dessutom 23 och ung, nu är jag lite mognare och Fab 24! (som malibu skulle ha sagt)

Min födelsedag bestod av jobb, många många många gratulationer av vänner, familj och arbetskamrater! Arbetskamraten reino valde att skicka upp mig till taket på gafflarna på gaffeltrucken! Lite scary men roligt när restan av jobbet stod o hejade på haha. På kvällen blev de grillning, drinkar, lek med barnen och fina presenter. Bland annat en systemkamera och en ipod! Av systersonen fick jag låna hans skateboard, får se om jag blir något bättre på de nu...

Igår var en underbar dag! Jobbade som vanligt, unnade mig en kexchoklad! (oj de tog mig tillbaka till mitt forna liv som basketspelare när jag under en del matcher kastade i mig en sådan för lite energi) När jag cyklade hemåt väntade ett paket i brevlådan! Min underbara märta hade skickat ett födelsedagspaket till mig med godis av olika slag och en kändis korsordsbok! De roligaste var dock kortet: "Congratulations Grandma, it´s better to be over the hill then burried under it" haha! De som känner mig vet att "vänner" är mitt favo program all times! Klockrent!

Efter lite solning och njutning av ännu mer treats cyklade jag till Davids och körde Pamp, var riktigt skönt i denna hetta! På hemvägen tog jag en välförtjänt snus och blev så glad av alla familjehus längs vägen, gigantiska blåa studsmattor, katter springer lösa, vackra skogen och ljudet av barn som leker på gatan. Väl hemma igen gjorde jag min favoritmåltid! Grillad kyckling, ris och currysås med xtra mt coca cola.. Framför project runway!

Idag är jag alltså ledig och vaknade tolv av att mor ringde från ullared o undrade vad jag ville ha, kom inte på så mkt så jag gick ut och lade mig i badenbaden och läste min nya bok. Gossip Girls.

Nu blir de basket med hoomies!!
Kiss

My new love, Adam



Du gjorde mitt Hultan. På återseende nästa helg på Putte i parken! ♥

sömmarn so far..



sommarn så här långt har varit upp och ner.. Konstigt hur något kan påverka än så mkt. Känner inte riktigt igen mig ibland, var är sprudliga kinell och varför är jag alltid trött och småirriterad?

Men nu har jag bestämt mig, ska inte låta det bekymmra mig mer och move on!

Slängdes af rakt in i verkligheten på Karlskoga lasarettet och började min åttonde eller nionde sommar som semestervikarie hehe. Trivs rätt bra med blåställ, stålhätteskor, lastbilen och trucken. För att inte tala om alla gamla gubbar som strir och skämtar med än.

Det roligaste med sömmarn måste vara umgås med far min, mor min och syr min samt hennes familia. Värmlands tös som jag är kommer nog en del annorlunda karlskogamål med i bloggen =) Samt att spela basket med mina gamla basketpolare och nya b-boys som har växt upp som är fenomenala. Några av killarna som jag själv var coach åt är nu nästan tvåmeter, har flickvänner och festar! De som var så små och söta för några år sedan haha. Me likei!

nä nu ska jag gå och göra lite gaffeltruck.

Löve Kinell

RSS 2.0