Been a while!

Var ett tag sen jag skrev, men vill inte riktigt skriva när jag är opepp. Men nu känns det lite bättre! Är bakis och på invigning av fortekontoret =) Blev platå igår med per, pelle och fanny! Var sjukt  nice att träffas alla igen och festa asset.

Köpt massa snus till thailand med, hela 850 kr för 40 doser! =)

Ikväll blir det nog lugnt med tjejhäng och några bärs.

Puss

Tankar.

Ibland vill man vara ihop. Idag är en sån dag, igår var inte en sån dag. Trivs ganska bra med mig själv och mitt liv. Men en bakis söndag kan vara så tråkig. En kär vän sa till mig att hon avundades mitt liv, så många vänner, så mycket fester och saker som händer hela tiden. Jag svarade med att jag avundades hennes liv. Men saken är nog den att gräset är inte alltid grönare...

Party like a rockstar.

Fortfarande överlycklig för hur mycket pengar som rullar in. Som Petter skulle ha sagt; kompis det går bra nu. Blev Afro power dance på campushallen med flickorna i fredags, var väldigt roligt att shejka till afrikanska trummor. Tror Lisa gillade det mest, that girl got some moves!

Sushi, drinkar och singha beer blev det sen på Kikkobar. Mycket trevligt med girltalk och god mat efter träning! Kvällen avslutades på [hg] i vanlig ordning men det var nog en av de bästa kvällarna där! Vi var extra tjejiga, shotade, spelade black jack, dansade bugg, tog top-model bilder och drack som om det inte fanns någon morgondag! Det äckligaste på kvällen var att "någon" drog en spya precis bakom mig, eeuuh!!

Lördagen!
Ujuj, tänkte blogga o berätta om den fierca kvällen i fredags men orkade knappt sitta upp. Det var när handbollen började och jag fick finbesök som jag klädde på mig och betedde mig som den människa jag är. Blev sedan utgång med Fanita och AmanDa på flamman, mycket dans och nästintill nyktert fick det bli.

Idag har jag ägnat mig åt matlagning, tvättning och självklart handbollen. Får se hur kvällen artar sig, borde kanske plugga nåt? 



Lite bilder från Helgen!

  

   

   



DOH!

ÅHHH!! Idag vaknade jag med underbara nyheter, far ringde först och sa att jag fick jättejättebra lön!! Sen loggar jag in på mailen och jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Jag fick stipendie!! Shit vad skönt!! Så bra att jag skrev en sån bra ansökan och fick hjälp av malin och rubb med budgeten! Åh nu känner jag mig så happy! Ska fira ikväll med sushi, bira och HG med vännerna =)


working...

Jobbar på kravallen nu. Är lite irriterad just nu. Känns som om jag kan alldeles för lite idag och är såå opepp. Nu sitter nån och slår mig i huvuvdet. Måste gå. ända braiga är att jag ska spela ikväll! Och Simon är här och han är rolig

Vaccin!

Skola sam vanligt. Är ganska intressant med pedagogik och kul med en manlig lärare för en gångs skull =)
Promenerade hem med Kristian och mötte fanny senare på vägen. Skönt med promenad i detta väder!
Har även hunnit vaccinerat mig, hon sa att det var på tiden. Nästan precis att jag inte kunde vaccinera mig men de gick! Men usch så dyrt det var, över 900 spänn. Men nu har jag allt jag behöver och ska banne mig inte bli sjuk på resan.

Mycket fläng idag, sålde en bok till, var till affärn, kom hem utan köttfärsen, fick gå tillbaka och nu har jag hunnit sett slutet på handbollen. Lite tråkig match men vi vann så de gillas! Snart kommer märta, blir nån folkis och top model.

Imorrn är det skola sen tentakravall! Fick frågan att spela imorrn med simon och erik, tack gullet! Ska bli sjukt skoj! Så kom dit och shejka ass till min hiphop!

Puss


Vill spela dessa låtar imorrn!








Thailand nästa!

Kom på idag att det är sjukt snart jag och fröken gotland åker till Koh lanta, thailand! OMG! Den 15e vinkar vi hejdå till sverige och intar Thailand med storm! I´m gonna be soo brown ;) Undrar hur vi bor, hur skolan ser ut och framförallt hur mkt soltid vi kommer få hihi. Imorrn ska jag vaccinera mig, får se vad det går på men de ä ju säkert viktig shit. Imorrn får jag veta om jag får stipendie, probably not.

En bild från Madrid när jag var brun! =)

 

Nystart i skolan.

Idag började PA3, kändes riktigt bra att börja ny kurs! Nya människor, en del gamla kära vänner och nya lärare. Fick upp motivationen lite! Ikväll var mys hos märta och tomas med massa skvaller, godis, fanta och film. Skulle ha tränat idag men är tydligen fortfarande sjuk. Trist! Skola tidigt imorrn men kort dag sen forte möte på kvällen.

Riktigt bra låt och nice dans! måste ses och dansa till, detta är en uppmaning. Någon gång kommer jag spela den och då hoppas jag att ni kan dansen..

Spontan weekend!

Vilken helg! Fredagen började med shopping, fika och chillin. Fest hos märta med massa trevliga chicas, brädspel (kinell och märta vann överlägset), dart och singstar - a real delite! Självklart åkte vi till hg efteråt, men sjukt lång kö gjorde att vi fick gå på mellanfest hos mita o valona. Valona var inte där men härliga mita var det och vilken skön mellanfest med mellanöl, dans och crazy pics. Tillslut ringde lisa och amanda och kön var borta på HG så vi gick dit, shejkade tills de var slut och cyklade tappra hemåt.

Lördagen, mådde lite bättre så de blev lång och välbehövd fika med fanny. Fick en finväska från utlandet och höra allt om fab resan! Sålde massa böcker och åkte sedan på fest igen. Om Henrik läser det här så vet jag att du tänker att jag festar alldeles för mycket ;) Men jag hade bara med mig två folköl, skulle vara duktig flicka! Det lyckades jag dock inte med, utan när man festar med forte gänget så bjuds det hejvilt. Så de blev skumpa, drinkar, milkshakes och bärs. Lång kö på HG igen och fick gå tillbaka till festen men vid 1 snåret kom vi in och hade en riktigt bra kväll! Givetvis så blev det efterfest såklart.

Idag har jag funderat på vad jag vill ha och inte ha. Och jag vill inte ha det jag ville ha igår. Nej nej, nya tag! Imorrn börjar nya kursen PA3 och det ser jag fram emot! Bjuder på Lasse Lindh ikväll. Enjoy


Solen i ögonen.

Har precis kollat klart på Lars Winnerbäcks dokumentär, solen i ögonen. Han är så fin han. Jag minns första gången jag hörde han, vart jag satt och vad jag gjorde. Han hade precis släppt singeln "kom ihåg mig" och var med på nyhetsmorgon. Jag gick i åttan och en helt ny musikvärld öppnade sig och sen dess har han alltid legat på första plats. Har gått på 6 konserter med honom och varje låt gjorde mig berörd. Nu var det länge sen jag lyssnade på honom. Det var med en gammal pojkvän, timglas var våran favoritlåt då. Det var fint, precis som lasse.

Min gamla blogg!

Haha så roligt! Jag hittade min gamla blogg från 2006 =)

http://annakinell.blogspot.com/

Läs o njut av unga fröken Kinell!

Fortes hemsida!

http://www.forte.studorg.liu.se/

Här är länken till Forte! Där jag är dj =) Finns äntligen en bild på mig nu!
Check it out honeys

Grrr....



Så här ser mitt golv ut nu. Dumma granne!!


WTF?!

Inatt när jag sov min skönhetssömn (som verkligen behövs trust me) så vaknade jag av ett stort bang! Grannen som är en 40-årig eremit, stort skägg, hälsar ALDRIG och har något fuffens för sig. Jag tror att han aldrig sover för de är alltid tänt, han spelar nog WOW för han skriker ut konstiga saker ibland och äter mkt pizza. Denna mannen har en förmåga att slå igen sin dörr VÄLDIGT hårt och väcker oftast mig när han går till jobbet runt 7 tiden. Men imorse slog han så hårt idörren att min tavla som, hänger på den väggen, åker ner på byrån där jag har en jättefin ljuslykta och en ram som självklart åker ner i golvet och går sönder. Sjuk och svintrött blir jag jätterädd när det kommer en stor tavla och glas mot mig!! Så nu ska jag skriva en arg lapp till han att jag är faktist student och sover vid 7 tiden, så han kan stänga en dörr som vanliga människor gör, inte som en wow spelare!

Igår skrev jag tenta, fortfarande sjuk i influensa men gick nog bra. Kunde de mesta utan frågorna om avhandlingen och längd, sträcka m.m. Efteråt blev de klassfest hos Mr S, mycket trevligt och lugnt. Jag är för övrigt feven, tack david och harry =) Har nog vuxit upp lite, för jag tycker nästan mer om hemma fester, spel och prat än nedsupen och dansar tills morgonen gryr. Men de kan oxå vara så att jag är i en fas =)

Sålde nyss en bok till någon och hennes mamma kom hit och hämtade den, 100 kr rikare! ja tack!

Ikväll blir de nog fest hos K, eller fest hos märta. Hoppas på en friskare Kinell nu!


Att man kan bli så glad av ett G.

G G G G! Jag klarade fallstudien, phu! Men slet med den faktist. Inte som jag gör nu.. Är toksjuk o försöker halvhjärtat sitta upp och läsa. Dagen började med att tok gotland ringde alldeles för tidigt när en sjuk människa försöker sova. Ja somnade aldrig igår, hade ont överallt och näsan bara rann... Till slut somnade jag i gråt av att huvuvdvärken aldrig släpper samt att jag är såå done med att vara sjuk.

Höjdpunkten på dagen var när märta kom förbi o pluggade. Vi diskuterade först jullovet medans vi drack min hemmagjord milkshake sen läste vi och hjälpte varandra i plugget.. Sen hon gick har jag försökt plugga men huvudet sprängs snart, så gråten var nära igen.. Imorrn då jäklar ska jag vara frisk och jag ska plugga tills jag inte har något ass kvar.

Blir tydligen klassfest på torsdag hos Mr S men är inte så sugen, kanske tittar förbi men orkar inte festa. Hör o häpna!

XOXO

Guldbaggegalan = gäsp

Efter 3 milkshakes senare mår inte min mage så jättebra, försöker göra den glad med djungelvrål som far hade med sig, men de hjälpte inte så jag övergår helt o hållet till min favorit mat/snack/tillugg - snus.
Såg på guldbaggegalan, var lite trist. Att skådespelare kan vara so doll. Men björn var ju med lite o lättade upp stämningen. Sen dess har jag faktist pluggat, har skrivit 15 sidor på datorn, typ om föreläsningar o seminarier. Känns inte alls bra att vara så dåligt förberedd inför en tenta. Men är man sjuk så är man.

Såg ni programmet på kanal 5 ikväll om prostituerade? Fy vilka urkiga karlar! Att de ens ställer upp i tv och berättar hej vilt om vad de gör med de stackars flickorna som de köper för en dag. Om de är där tillräckligt länge får de en extra tjej -på köpet! OMG! Dessa feta, äckliga män som gör allt möjligt med dessa tjejer som försöker tjäna ihop en slant så deras mor får sjukvård, deras barn får mat eller att de ska få en frihet i framtiden. OCH han som "äger" dessa tjejer har mage att säga att de tar hand om tjejerna och att han INTE är en pimp utan en affärsman. Någon borde sätta såna män på plats.

Min favoritserie at this moment:


XOXO


My milkshake is pooping, my milkshake is good.

Ännu dag i sjukdom, ännu en dag med massa tv-tittande, surfning och nedladdning av film. Men! Idag blev min hals och jag extremt sugen på milkshake. När jag var liten (mindre?) så gjorde jag min egen milkshake varje dag efter skolan. Jag var kung på det! Mina vänner som följde med mig effer skolan och de blev alltid bjuden på min specialitet och gärna framför favorit serien då "fresh prince i bel air." Minns du Wasserfaller? ;)

Glassbilen kom varje måndag kväll utanför mitt hus och jag sprang alltid ut och köpte glass. Jag hade tom en liten crush på killen som sålde glassen.. Han log alltid så fint och gulligt mot lilla anna och sa: "Stor och god, choklad, som alltid?" Jag var såå glad att han ALLTID kände igen mig, men nu tänker jag att vad pinsamt. Känd för att alltid köpa 2 liter glass varje måndag och av en kille som körde en glassbil for a living.. jaja de var tider de.

Så idag drog jag mig ur soffan och gick på darriga ben, i sweats, till netto och köpte just 2 liter choklad glass och mjölk. Mums vad min hals gillade den! Men mitt huvud orkar knappt sitta kvar på nacken och bankar herregud.

Jag laddade ner denna filmen idag, i bra kvalite ska tilläggas! Imorrn kommer märta förbi och pluggar lite. Ska bli joyfull att träffa henne igen och dyka ner i böckerna.





XOXO

Dj Chanell

Yes igår spelade jag och Julia på en privatfest. Det var en klass LÄKARE som tog examen, me like =) Julia hämtade mig vid halv nio och vi åkte till förrådet för att hämta all stuff, sen bar det iväg till placet där festen var. Vi satte upp bänken och började spela direkt, vi hade ett jättebra samarbete där jag spelar min hiphop och rnb och julia spelade mer house, håkan, schlager, rock m.m Runt midnatt började det strömma in folk och det var packat överallt! Folket slutade aldrig att dansa! Lite senare kom en stor överraskning, det sprang in massa killar som spelade instrument av alla olika slag så vi fick stänga av musiken för ett tag. De var som lithe blås, fast mkt mkt bättre! Helt sjuka!

När de hade gått fortsatte vi att spela, vid halv 4 kom de ansvariga och sa att vi skulle spela lugna låtar och sen var de slut. Det var jätteskoj, men var sjuk hela tiden och gick på panodil, snus och vatten. Men mycket beröm fick! Kom hem vid 5 tiden och somnade gött efter en klunk cocillana... ;)

Idag mår jag inte bättre direkt, har sett film: Surfer Dude med hunken matthew och Lilja 4 ever. Även laddat ner massa avsnitt av `til Death, min favorit serie just nu! Har även läst lite kurslitteratur, hoppas jag är bättre imorrn då ska jag börja plugga på riktigt annars får jag ringa vårdcentralen igen..
XOXO
   


Fotograf, Ja visst!


Att bli fotograf är något jag har drömt om länge, så igår kom jompe förbi och vi tog vackra kort på månen! Har inte laddat upp dom än men bjuder på en vacker bild på Johanna och Ibrahim som jag tog i Madrid. Johanna är nu i barcelona och jag saknar henne... Visst är dom fina ihop! =)






Lotta var oxå här igår och vi pratade om vad som hade hänt under jullovet och såg på let´s dance. Kitty är trots dansen min favorit! Ikväll ska jag och julia vara djs på läkarexamens fest, hoppas jag mår bättre då! Är inte helt frisk än men orkar inte ligga här i soffan och se The Hills, filmer, How I met your mother och läsa bloggar. Uppdatera oftare folks!

XOXO








Hatar vårdcentralar!

Vaknade med jordens huvudvärk, bihålorna är igentäppta och ingen skola idag heller. Så lame att vara sjuk asså. Jag gör inget intressant än att se film, blogga och snyta mig. Jag ringde till min vårdcentral imorse och de hade ingen tid åt mig idag och hänvisade mig till en annan, och de SVARAR INTE! Vad är de för sjukvård vi har? Har ringt till denna vårdcentral var tionde minut sen 11 imorse och klockan är nu 16 så ja kommer ruttna bort i min lägenhet nu och det är erat fel! Önskar jag vore hemma i karlskoga, blev ompysslad av mor och far och få bra sjukvård av baggängens vårdcentral. Bläää för familjeläkarna och nygatans vårdcentral!!

Men har bjudit hit lite vänner ikväll för Let´s dance och film, hoppas jag inte smittar någon och att jag orkar träffa dom.

Satt och grät floder förut till programmet Spårlöst, det är sjukt bra program! Tilde de paula letar upp familj och släktingar åt folk som vill hitta sin biologiska pappa, mamma, syskon eller liknande.. Det var gripande idag när hon tillslut hittade deras pappa i Danmark, han var 76 år gammal och grät den gamle gubben! Trodde Tilde aldrig skulle hitta honom. Så om ni har tid över så kolla, mycket bra! =)

Denna film har jag laddat ner idag:


Se The women! Den var jättebra! + ingen kille med i hela filmen (förutom..) hihi
XOXO


Härliga svenska kända män!

Här kommer mina favoriter av Sveriges kända män. Dessa önskar ja mig 2009!

Min tonårsidol Alexander Skarsgård...




Anton Körberg. Han är so fine att han får vara med på två bilder.. Yum!

     


Emma Andersson lever mitt liv med Henrik Zetterberg..





Mannen som pryder en hel vägg hemma i mitt flickrum, min Stefan Liv!!






Min alldeles egna Dopeboy - Adam Tensta!





Ack Värmland du sköööna, man får inte glömma Kåberg!





Eva´s storebror Tobbe var jag såå kär i, har luskat fram att han heter Erik Johansson!


    


Sist men verkligen inte minst.. trots min mor hatar honom.. Zlatan!




Detta blev en lång lista, men genomtänkt! Här har ni dom alla fall, om ni känner nån av dom så Holla!! XOXO


Sjuk lika med film.

Sjuk idag med. Är ganska tråkigt, men har ingen ork att göra något annat ändå. Borde plugga asset av mig men orkar knappt lyfta huvudet. Blir många alvedon och treo en dag som denna. Imorrn har jag föreläsning som jag gärna vill gå på. Idag har jag alla  fall laddat ner lite filmer.

       

The Women och Center Stage Turn it up fick det bli idag.

Bilder


Från festen i lördags. Erik jag och Malin.

 

Jag och Anne.





Världens goaste Kasper.




Denna fick jag i julklapp! jippie!


Sjuk!

  Jag är sjuk! Har fått influensa, ont i kroppen, feber och pain i halsen.


Hinner inte vara sjuk just nu, skolan började ju idag och har två tentor nästa vecka. Måste fixa med Thailand stuff, gå ärenden och framför allt träffa vänner! Fanny har kommit hem och vill träffa henne och höra allt om hennes och antons resa. Ska förresten jobba på lördag med. Jag och julia ska vara DJs på en läkarexamensfest, hoppas de finns nån het läkare som är intresserad av att bota mig ;)

Så idag blir de bara film i soffan, läser bloggar och kurerar mig. Puss

Nytt rekord!

113 fina själar läste min blogg igår! Undrar vilka ni är? =)

Tillbaka i Linköping!

Så var jullovet slut och man är tillbaka i verkligheten. Mor och far körde mig tidigt imorse hit, gick bra men har blivit sjuk!! Ont i halsen, kan knappt svälja och har haft feber till och från hela dagen. Det kom som en chock igår efter jobbet. Far hämtade mig efter jobbet och det bjöds på fin fin kalkonmiddag med hela familjen, var riktigt mysigt. Kommer sakna dom så mycket nu i linköping. Speciellt min bästa vän, min syster Maria. Vi får ses alldeles för sällan och hoppas hon med familj kommer och hälsar på snart...

När syss hade åkt hem igår tog jag med far till Coop och köpte en alldeles egen resväska, rosa!! Nu är både ipoden, mobilen och resväskan rosa =) Kvällen gick sedan åt till att packa och packa... vid 23 tiden satt dock jag och mor på sex and the city filmen som vi såg en del av.

Nu har alla fall mor och far åkt hem till värmland och ny spegel, damsugare, byrå m.m är uppe i lägenheten! Blev mycket fint! Ikväll ska jag titta på Shear genius och Top model! Lovely! hoppas jag är frisk till skolan imorrn.. Puss

Oliver








 

freeeezing!

-22 grader i karlskoga! Fy satan vad kallt! Jobbar idag så jag har varit ute på turen till vårdcentralar och lämnat grejen i kylan. Slutar kl 17 ska sen hem o packa my ass off och äta kalkonmiddag med familjen.

I lördags var det en dag jag bara åt och drack. Först stan med mor o far, handlade upp presentkortet på duka, nya jeans, puder, örhängen m.m. Sen var de namngivning på anne och eriks baby Oliver i Hembyggdsgårn, var nog 55 pers där. Jättefin ceremoni och mkt gott att äta. Åt smörgåstårta, tårta, chokladbollstårta, kakor, dricka och muffins! Jag gav Oliver det kortet jag tog på honom, inramat i svart/vitt. De blev så glada och jag fick massor av beställningar efteråt.

Åt sedan kött med familjen innan jag åkte på förfest. På förfesten var de några nya ansikten som var jättetrevliga och som inte hade varit i karlskoga förut, de var roligt att visa dem stan och statt =) Min kusse malin följde med oxå! Var, tro de eller ej, väldigt roligt på statt. Vi dansade en massa och mötte många gamla vänner. Mohammed och Nessim var där oxå så vi dansade en del, lärde dom att dansa bugg haha.

Igår låg jag i soffan hela dagen och såg film efter film. Sen imorse ringde de från jobbet så de var bara att stiga upp, men de ä OB idag så jag är glad!

klä er varmt idag! Puss

2009

Nyåret firades med att jag och far åkte till farmor och farfar och lämnade nyårsblomma och kelade med hunden. Efteråt åkte jag hem till anne och blev klippt o stajlad! Lekte proffsfotograf och tog läckra kort på oliver. Lägger upp senare!

På kvällen blev det middag hos Bella. Nyåret firades med bella, malin, anne, erik, adam, david, sofia och lisa, mycket trevligt och otroligt vuxet! Drack inte så mkt, 3-4 öl och ett glas champagne fick räcka =) På nyårsdagen åkte jag hem till syss o co och fikade och spelade Wii fit. Var kung på snowboard!

På kvällen hade jag tänkt plugga men är så trött av allt jobbande så jag låg och kollade på film och sov hela kvällen.. Nu sitter jag på jobbet och funderar över helgen. Ikväll blir de nog lugnt, slutar kl 17.. men imorrn blir de stan, namngivning av annes barn samt utgång!

Nu är de fika!

p.s malin hälsar att hennes nyårslöfte är att hon ska: supa, knulla och åka hiss. ;)

RSS 2.0