TIO VECKOR UTAN COCA COLA!!

YES!! Jag har klarat hela 10 veckor utan coca cola. För mig var det bland det svåraste jag har gjort. Men idag är det 10 svåra veckor utan ens den minsta klunk!

Tänkte fira med cola idag, men törs inte. Jag tror jag kommer falla dit igen. Jag kanske firar nån gång fram över när jag tror jag kan klara av att dricka cola nån gång då och då som vanliga människor hehe.

Fick ganska bra lön med och förde över 2000kr ytterligare till mitt sparkonto! Firade även med kinamat, lite häng med märta och ansiktsmask.


Baby!

Min kära väninna har fått barn i lördags den 27/9 fick Anne och Erik en liten pojke! Är så himla kul och jag är så glad för deras skull. Jag, malin och bella var där förut och hälsade den lilla välkommen =) De har inget namn än men har några alternativ.

Tog några kort som jag ska försöka få upp snart. Åh ny baby!! Jag vill med!! (fast inte än..)

From G´s to Gents.

Om ni inte har sett det programmet så gör de!! Går på MTV på söndagar kl 18.
Lite som topmodel fast med killar och utan modellgrejen.. =) Det är gangstas som ska bli gentlemens!

De bråkar, ska döda varann, lura, bedra och samtidigt bli hederliga killar i slutändan. Min favorit är shotta. Kolla killen så underbart söt! Bor vanligtvis i sin truck och har kriminellt förflutet.. men men sötare får man leta efter.

Ångest.

Jag vet inte varför jag har de. Den bara finns där, kan bero på alkoholen och att man inte riktigt minns vad man sagt och gjort. Bakissöndagar är svåra och ibland undrar jag om det är så bra att jag dricker så ofta. Fikade läänge med amanda idag och vi sa att 2 dagar per helg är ganska mkt egentligen, men så är ju studentlivet. 

Torsdagen gick bra. Kom dock till skolan kl 8 när vi började kl 9. Sedan var de lunch i forte! rummet och möte kl 13. Var jobbigt möte men nyttigt i guess. Sedan var de full rulle från kl 15 till 07.00 på fredag morgonen.. MEN jag fick spela ganska mkt och var sjukt nöjd över de! Gillar verkligen forte! killarna och hoppas jag snart blir invald..

Fredagen var jag bara trött, men tog mig till systemet med märt och tompa för att köpa inflyttningspresenten och kvällens förtäring. Det var asbra fest! Dock hade jag väl inte ätit nåt direkt på dagen och trött fr torsdagen så jag blev klappkalas! Hade väldigt roligt och träffade många härliga människor!

Lördagen, sov läänge och missade fika med malin och systemet så de fick bli lite 3,5or och fest hos Eve. Kände mig inte alls peppad på fest och de var de fler som inte var... tråkigt att ni bråkade och saknade er på dansgolvet! =)
Träffade min vän shuan ochhängde mest med honom och mohammed. Vill bli DJ på HG med!

Nu måste ångesten bort och min rastlöshet...

Skön dag!

Igår var de skola sen fika med malin och Hilda. Blev sen bjuden av världens bästa märta på god mat! Dock fungerar inte min mage som den ska och ja blev dösjuk av lasangen.. Så idag blev ingen vfu dag som bestämt.. Men efter massa timmar slöandes och ojandes så hämtade märta mig och vi åkte till ikano. Blev även en sväng på ikea. Min tavla var slut så jag får fundera lite vilken annan jag ska köpa.. Missade afro power med amanda!! Förlåt, vi tar igen de snart igen!

Sen blev de massa fix hos märta, målade krukor, kort och hon målade en sån fin tavla till mig! precis sån jag ville ha!!

Nu våndas jag samt ser fram emot imorrn:

8-12 Workshop i skolan
13-14 möte...
15-08 Forte!


Har egentligen ingen aning om när vi är klara men chansar på runt 8 på morgonen.. Men som tur är så är de roligt!! Hoppas jag får spela lite av min musik =) Dock kommer jag vara på skolan i 24 timmar. vilket innebär att jag måste nog sova nu.. Men först duscha!

Promenad/öla?

Ja de var vad jag o märta gjorde igår. Vi skulle först till simhallen sen kom vi på att de stängde kl 20. Så vi promenerade runt stångån, när vi var tillbaka i stan såg vi att Champs var öppet och massa grabbs satt där inne. De visade hockeyn på flatscreen TV så vi tog oss en öl och slog oss ner. Det roligaste var när Mathias Månsson gjorde mål för Skellefteå och jag mindes våran dejt ;) jajamän - hockeyänkan kinell!

Idag har jag haft lektion och redovisning och snart ska jag på stan med malin o hilda och sen märta.

Att en komplimang kan vara så härligt! Fick höra när jag kom försenad, svettig av cykelturen och trött att jag såg fräsh ut! Jag blev jätteglad! Så nu ser ni mig med ett leende hela dagen =)

Kanske blir öl ikväll igen?

Wohoo I'm rich!

Jag har fått pengar! Närmare bestämt 7000kr i stipendie! Förde över dem direkt på sparkonto så jag har om jag åker till thailand =)

Igår kväll åkte jag tillbaka till linkan. Var en jätteskön och bra helg! Saknar familjen redan dock.. Men! på vägen hem, när jag bytte i katrineholm så satt min härliga Amanda på tåget! Vad är oddsen? Så jag satt mig brevid henne och vi catchade upp om vad som hänt i helgen.

Idag har jag haft föreläsning, en mycket tråkig sådan.. Sen har jag städat, sovit och varit hungrig i flera timmar.
Jag och Far gjorde nämligen ett vad. Vem som kan gå ner mest till nästa gång vi ses =)
Som ni vet är jag en tävlingsmänniska.. men då ska ni träffa Herr Ricky! Han hade gått ner 9 kg sen i sommras och ingen är stoltare än jag. Min store tjocke far är numera min normalbyggda, dock långe far!

Hoppas jag vinner!! Mottot kinell vinner alltid har ju far med som citat.. så vi får se vilken kinell som är bäst! Så bjud inte på föör god mat, kakor, grillchips, COLA (9 veckor nu utan) m.m Här ska vinnas! Vi slog vad om 100kr oh yeah.

Bilder från helgen



Centrum, min skola, fotbollsklubb, pizzeria, bibliotek och fritidsgård! Ja allt i stråningstorp C



Fotbollsplanen. Här gjorde jag mitt första mål!

 Färgade håret på Pernilla i läckert förkläde

 Hos syster och fikade. David och Adam i bakgrunden.

 Pernilla och hennes italian pojkvän Roberto på Red Brick

 Jag och Pillans Bror.

 Far och jag hemma.

 
Världens sötaste. David fyllde 13år och han fick en fin scarf av mig. Såå söt!

Bra citat!

Min far sade ett bra citat igår som jag gillade:

"Jag gör efter min förmåga" -Ricky Kinell

Hemhemma.

Kom hem sent i torsdags kväll, Far hämtade mig på tågstation i Degerfors. (vi i karlskoga har ingen tågstation..)
I fredags väckte Pernilla mig men de blev väldigt glatt och skojsigt. Jag promenerade hem till henne och färgade hennes hår och träffade Roberto. (Pillans ilalienska pojkvän)

Sen blev de lugn kväll med familjen, åt god mat såg på Diggiloo och Film. Jag berättade om mina framtidsplaner och skvallrade vidare.. efter en stund sa Mor: "kan du inte bara gifta dig så man slipper oroa sig mer över dig?" Jag kontrade med att mitt liv går inte ut på att jag ska bli någons fru.

Idag har vi varit i örebro o shoppat, köpte THE läckraste adidasskorna, jeans, mössa, present till david m.m Alltid lika mysigt att shoppa i örebro, gillar de mkt mer än linkan. Sen åkte vi hem och var nyss ute och åt på katrinedalskrogen. Brevid oss satt 4 rakade, tatuerade killar som var ganska fulla. De pratade högljutt och skröt om olika f*ttor de hade ´besökt och vilka i stan som var horor och så klart om raggarbilar. Jag kunde se på Far hur jobbigt de var och hur nära det var att han hade rötit till åt dem. Men sen gick de efter att två av dom hade stirrat ihjäl mig, (vilket far inte heller uppskattade). Då kom jag o tänka på: "Bli någons fru?" Måste finnas bättre saker med livet...

Nu ska jag Pillan, roberto och pillans bror ut och ta några öl. Ska bli nice! Måste dock prata engelska eller italienska =)

Red wine makes people happy!

Igår var en sån skön häng-dag! Var och fikade och myste med barndomsvännen Anne, tittade på hennes stora mage och pratade en massa. Roligt att se dig igen och ser fram emot barnet! (ja tror de blir en pojke)

Fikade lääänge med Sofi. Kommer sakna dig nåt oerhört när du åker till España. Ja vill hälsa på! Som jag sa till dig: "du är ju en av interiörerna i linkan" :(

Åkte till Märta, såg idol, film och Playa del sol, långt in på småtimmarna.. Vinet var superbt! Våra huvuden var tunga och vi garvade hela tiden... Så skönt att träffa folk man mår så bra av! Det behövde jag!

Nu ska jag och my darling Märt på stan en sväng sen ska jag ta tåget hem till skogarna. Ska bli mys!

Karlskoga

Till helgen ska jag åka hem. Det ska bli jätteskönt! Ska äta massor och kramas med folk jag tycker om.
Min bästis Pernilla Wall är hemma för en stund från italy oxå! Ska hänga med henne och catcha up en massa.

Natalie--> Vad kul du ska åka!! Glad för din skull! Kanske hörs i helgen?

Har sovit bort nästan hela dagen, idag är ingen bra dag.

So.

Idag pratade jag. Sedan dess har det varit tyst. Nästan apatisk.

Om jag vore rik skulle jag köpa en pizza till min pappa.

Idag var jag på VFU och jag hade en ny skola och en ny mentor. Klassen var mångkulturell, har alltid varit i enbart "svenska" klasser. Frågan de fick på morgonen var: "Om du var rik vad skulle du köpa då?" Och en elev skulle köpa en pizza till sin pappa och en annan sa: "då skulle jag köpa din mamma". Jag vet man får inte skratta, men de gjorde jag. HAHA! 6 år och skämtar redan. OCH han såg ut som mini Will Smith.

Dagen spenderades i skogen, jag och han fick hålla i hand på väg till skogen och vi hade mkt gemensamt! Har tom ett eget handshake nu =)

Men förskola är inget för mig, alldeles för mkt barnpassning och FÖR mkt ute i skog o sånt... pft! Jag är från värmland och har varit i skogen tillräckligt..

Nu ska jag till systemet och ikväll blir de fest hos dejan och Dragetkravall!!

Din Mamma

Igår var jag och Amanda på stan och kollade in lämpliga "copacobana outfits". Vi hittade mkt som var fierce men jag köpte inget än så länge.. Ska kolla mer imorrn! =) Vi var även på Klubb din Mamma igår kväll där vi såg 2 band som spela. Det ena var grymt bra!! 16-åriga killar som spelade musik som påminde om Lars Winnerbäck, håkan hellström och Ted Gärdestad. Drack nog 3 öl med amanda, david, helen och dejan. Var en mkt trevlig onsdag kväll.

Idag har jag haft seminarium. Ibland undrar jag vad det är för utbildning vi går? Vi hade sem om rim och ramsor, språklekar och lyssnande lekar.. Var väl bra o kunna, men om nån teknolog hade kommit in där, med alla små plastdjur och ramsor hade den nog garvat =)

Imorrn är min första VFU dag! Ska bli skoj men är lite nervös, vet inte om jag hittar eller hur nya mentorn än... men de löser sig nog. Ska komma på något bra att göra med fallstudion så jag ska till Märta snart så hon får hjälpa mig.

Min trogna vän Mohammed ringde just och undra om jag vet nån som behöver en extra person till sin hytt sjöslaget. Så om ni vet så tell me!

seeegt

Gud så träligt det är att vara sjuk. Huvudet bultar, förkylningen är som worst och jag är rastlös! Jämt när jag är sjuk så kommer jag på tusen saker jag vill göra. Så ikväll ska jag nog följa med amanda på Klubb din mamma trots allt snor. De ska bli kul. Har även bokat några mer provpass på Forte! Sytt igen min overål, hålet är borta!

Åt korvstroganoff igår, usch vad äckligt det blev. Önskar jag slapp äta mat ever again! Vore toppen att alltid vara mätt och slippa tänka på matlagning, vikt och disk..

Längtar sjukt mkt hem just nu, vet inte varför men hem till skogarna och lugnet som finns i huset hos mor och far. Vill träna på Davids, leka med systers barn, handla hos adam på könsum, jobba som vaktmästare "where everybody knows your name"... Men linköping är oxå bra, helgen kommer bli awesome alla fall! Draget hela helgen!

nu ska jag kanske läsa lite.. eller sy klart..

Lycklig!

Har varit väldigt lycklig nu i ett par dagar, vet inte riktigt vad de beror på. Kan vara fredagens fest =) Eller lördagens jobb på Forte! Det gick bra och var jätteskoj att jobba i lördags, var lite bakis o hade inte ätit men fick jobbmat senare så det gick bra. Vi riggade till två band som skulle spela, körde soundcheck, tog ner alla spotlights i matsalen med en "david" och satte upp för ljud och ljus i baljan. Sedan fick jag jocka en hel del! Dock var de endast rocklåtar vi körde men de var kul! Har lärt mig grunderna, nu är det bara att se till att allt blir snyggt gjort.

När kravallen var över och allt var nedplockat badade vi i Forte! bastu och drack öl, var så härligt! Man blev full på ingenting och ALLT var roligt! Skrattade så sjukt mycket, underbart att få skratta och bara vara. Kom hem vid halv 10 på söndag morgon, jättefull! Var lite småskoj o cykla förbi alla som var ute på söndagspromenad... packad.

Igår sov jag då ganska länge, köpte mat och åkte sedan till märta o tomas där vi såg på film och gjorde chokladbollar. Mysigt värre! Idag var jag i skolan vid 9 och hade seminarium.

Tack AmanDA att du köpte med draget biljett till mig! Åh så glad jag är!

brydde mig inte ens om att jag såg honom med en annan. Framsteg? JAVISST!!

bye bye bitch


Vaknade med ett leende på läpparna.

Festen var grym, alla var glada, fulla och vattenpipan gick runt i lägenheten. Blev utgång på NH, dansa lite och drack några öl.

Idag bara ler jag. Första gången på länge. Gud så härligt!!!

Nu ska jag till kårallen, pryar som forte! idag med.

Vill ha!

Har hittat en dammsugare jag vill ha!! Mina föräldrar har en sådan och jag ääääääälskar den! Ska nog köpa snart snart snart....


Partey!

Gick i skolan från 8-12, var ganska slappt. Skulle mest diskutera och de kan jag om jag vill =)

Jag tänkte på en sak som Henke sa på midsommarafton:

"Jag minns dig kinell, på naturkunskapen på gymnasiet. Läraren frågade; Om de blåser på stranden vart ska man helst vara då? Han ville höra typ norr eller nåt. Men eftersom ingen räckte upp handen utom kinell.. så sa du: Där det inte blåser så klart!!" hahaha shit ja var smart redan då ;)

Hängde sedan i forte! rummet en sväng, ska prya där imorrn med. Hoppas jag får spela lite!

Men ikväll är det fest! Folk kommer hit och jag måste städa lite, köpa på systemet o get ready!

Ser fram emot imorrn!

Det gick bra idag och jag och fredrik ska nog fortsätta att promota utlandsstudier!
Har även gjort många bra ärenden:

* Skrivit ut allt man skulle till kursen, ca 200 sidor sammanlagt.
* Varit på försäkringskassan och hämtat blankett
* Köpt en mapp där jag kan ha alla nyutskrivna sidor i.
* Lånat en avhandling på biblan.
*Shoppat lite med Agge och Lisa... ;)
* Sökt till kvällskursen, etnicitet och migration.
* Diskat
* Ringt hem!

Klapp på axeln! imorrn blir de fest hos mig! Längtar redan!
Ska spela massa bra musik bland annat min favorit låt just nu: Eve ft. missy elliott fabolous swizz beatz - tambourine remix

Puss

Vem ringer och lägger på?

Det har hänt förr och för många av mina vänner. Nån sjuk j*vel ringer sent på nätterna på dolt nummer, ringer och andas och lägger på. Jag blev först skraj sen blev jag förbannad! Är det nån som skämtar, fel ringning eller bara ett äckel?

Snart ska jag till skolan, berätta om madrid på ett informationsmöte. Är lite nervös, vet inte riktigt vad jag ska säga. Hoppas folk kommer med frågor istället =)

Tittar på "första, andra, tredje" Älskar auktioner och loppisar! Roligt när ernst drar upp saker som har hänt i Degerfors och Karlskoga!

Tycker INTE om cancer.

Min vän och kollega har gått bort. Mamma och Henrik ringde och berättade. Det var väntat och jag fick krama om honom innan, men samtidigt känns de så orättvist!! Han har 6 barn. Det var han jag berättade hemligheter för, det var han som hjälpte mig att skaffa dagen efter piller, det var han som lyssnade och kom med kloka råd. Nu finns du inte mer.

R.I.P Stefan Skoog.

Sick I tell you.

Vaknade upp med feber idag. Har så ont i halsen och snuvan ska vi inte tala om. Dock så hade jag lovat att stå i en monter på kalasmottagningen så det gjorde jag. Vi promotade utlandsstudier. Var ganska roligt, trots förkylningen. Vi fick stanna kvar och se på bandet m.m men jag orkade inte.. så nu ska jag dricka te och se på Idol.

Min läkare, om du läser detta--> Skulle behöva dig nu. Kommer fortfarande ihåg Kinderägget jag fick i traktorn...

Imorrn ska jag med prata om mina utlandsstudier, denna gång i en föreläsningssal i key huset. Ska bli roligt, men är lite nervös för jag vet inte vad jag ska säga... Ska nog skriva några stödord.

Igår var jag och amanda på stan för att säga good bye till Fanny. Blev sushi och fika. Kommer sakna dig Fanny!!! uppdatera resedagboken ofta och tell me allt! p.s.. gör inget som jag inte skulle ha gjort ;)

Syster ringde med igår, åh vad jag saknar henne! Vi är så olika men ändå så lika! Hon har familj, hus och vovve.. Men ändå tycker vi lika om många saker och har samma humor. Hoppas jag får tid o åka hem till Karlskoga snart och träffa henne samt David och adam.

Lottie---> Håller med dig! Man ska få se ut som man vill. Those skinny bitches... =)

Vem ringde på min dörr imorse?

Idag var jag ledig från skolan. Har s.k "självstudier" på schemat. Så jag tänkte sova ut, denna helg blev inte mkt sömn. Så kl 10.30 ca var det någon som ringde på dörren och eftersom jag sov var jag nude... sprang och kollade vem de var. Och SHIT vilken hottie som stod utanför dörrn och ville inte gå. Först tänkte jag att de kanske var nån tv-licens karl, men så läcker kan inte nån sån snubbe var. Så ja hann inte klä på mig innan han gick! Så nu har jag väntat hela dagen på honom, men icke har han kommit tillbaka! Nån som vet vem de kan ha varit?

Märta o tompa var här på kräftskiva igår, vi drack bubbligt vin, rostade bröd och mumsade i oss massa kräftor! Sen såg vi på film och garvade i min soffa. Var en riktigt nice kväll med underbara vänner!

Så mer idag har jag gjort massa ärenden, torkat golv, laddat ner musik och serier och försökt plugga. Ska plugga lite mer nu. Skönt med en dag att hinna göra sånt man annars aldrig hinner!

Pratade med min mor häromdagen och hon frågade om honom. Hon sa jag förtjänar nån bättre. Sen sa hon den klockrena kommentaren: Du förtjänar nån som har hår! =) Älskar henne!



Rolig gammal bild på mig, Märta, Tomas och Amir.


RSS 2.0