Bästa låten 2008.

Take a bow.

Don't tell me you're sorry cause you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught

But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
Go on and take a bow


And the award for the best liar goes to you
For making me believe that you could be
Faithful to me
Lets hear your speech ohh

How about a round of applause
A standing ovation

Gott nytt år!

Första morgonen jag fick sova ut, var lite svårt med tanke på att jag har gått upp vid 5 varje morgon i en veckas tid. Men sov ändå till halv 10. Sen trodde jag att de var pizza kvar från igår, men de var de inte.. sååå besviken!

Far och jag åkte sen till Farmor och Farfar och lämnade en nyårsblomma och lite tidningar. Direkt när jag kom in kände jag av astman och var svårt att andas. De har väldigt mkt hår överallt då de tar hand om min kusin carros hund och en ful katt. Efteråt åkte jag till Anne och blev klippt, är väldigt mkt kortare med skitläckert! Yes!

Vi väckte oliver och jag tog massa kort på honom med systemkameran, han var så duktig hela tiden. Vi tog med kläder först, sen bara blöja sen nakenfis. Ska lägga upp så får ni se. Vill verkligen bli fotograf. Ska gå nån kurs till våren, där jag lär mig framkalla bilder samt photoshop.

Gott Nytt år!


Julen i bilder

 Åkte hem till Karlskoga med Mohammed och Shuan.



 Äter julgröt

 Jag o tomten.

 Juldagen!

 Juldagen!

Vad som hände 2008!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Pluggade i Madrid, blev DJ
* Höll du några av dina nyårslöften?
Ja! Gå ner 10 kg.
* Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja! Anne och Erik!
* Dog någon som stod dig nära?
Nej som tur är.
* Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Mer glädje.
* Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
23 maj. När jag kom hem från Spanien och mina föräldrar och syster väntade på mig på flygplatsen.
* Vad är det bästa som hänt dig år 2008?
Madrid så klart och att jag kom med i forte och blev DJ.
* Största misstaget?
Att jag blev kär.
* Har du varit sjuk?
Mest hosta, halsfluss och en axel ur led.
* Bästa köpet?
Min adidaströja
* Vad spenderade du mest pengar på?
Snus antagligen =)
* Gjorde någonting dig riktigt glad?
När jag för första gången spelade för 800 pers på ett disco i 6 timmar!
* Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
So What med Pink, Take a Bow med Rihanna, Tambourine remix med Missy och Eve.
* Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare tyvärr.
* Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat, ätit och tagit bättre hand om mig.
* Vad önskar du att du gjort mindre?
Ångrat, ältat och festat.
* Hur tillbringade du julen 2008?
Hemma i Karlskoga med hela tjocka släkten, vännerna och arbetskamraterna.
* Blev du kär i år?
Ja...tyvärr
* Bästa boken du läste i år?
oj, det var många.
* Största musikaliska upptäckten?
Dj yrket.
* Något du önskade dig och fick?
En ergorapido damsugare! Systemkameran i födelsedagspresent!
* Något du önskade dig men inte fick?
Nope.
* Årets bästa film?
Australia
* Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Firade med släkten hemma i karlskoga med grillat och massa soool!
* Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
awesome
* Vad fick dig att må bra?
Mina vänner som alltid tar hand om mig.
* Vem saknade du?
I madrid var de alla i linköping och familjen och i linköping var de alla i karlskoga.
* Favorit månad?
Är alltid juli men i 2008 kan de vara mars/april för vi åkte till malaga på påsklovet i madrid samt att flera kom o hälsade på då.
* Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Don´t fall in love with a fool..

Men! Jag ser fram emot ett nytt år och en ljusare framtid!

Getting my hair did.

Igår efter jobbet var jag och fikade med mina girls, malin, sofia anne och hennes baby oliver. Jag höll i oliver nästan hela tiden och det gick kanoners.. Så söt och log en hel del =) Så kul att umgås med vännerna här hemma, har saknat dom!

Idag blev det jobb igen, börjar bli väldigt trött.. och min axel mår inget vidare :( Gick upp och kollade med en syster men hon kunde inte göra något, jag får åka till baggängens vårdcentral istället. Men imorrn alla fall! Blire nyårsfirande hos bella med gänget, trerätters och vin (fast jag får öl) Thanks!

På dagen ska anne klippa mig lite grann, hoppas på en stylish frilla!

Nu måste jag fortsätta jobba!! åka till posten härnäst!

Julafton

Julafton var jättemysig. Precis som en jul ska vara med paket i strumpan och skinkmacka i sängen =) Men sen blev de massa förberedelser innan släkten kom, vi lagade all mat och dukade fint. De kom kl 13, var så kul att träffa alla igen eftersom man bor i linköping träffar man inte alla kusiner, mostrar, farmor och farfar o co. Jag fick som vanligt sitta i barnbordet.. Men trivs nog bäst där ändå ;)

Efter Kalle Anka så kom tomten och det var hur mkt paket som helst! Jag fick damsugaren som jag har längtat efter, pengar, kläder, mitt poslin, cd väska m.m David och Adam fick Wii fit så jag ska åka dit snart och spela =) Efter släkten åkte så kollade jag mor och far på svensson svensson och kollade på klapparna. 

På juldagen jobbade jag 0545 till 17 sen blev de fest hos Helena! Var jätteroligt att träffa alla gamla karlskoga tjejer och festa med dom igen! Åkte hem ganska tidigt från statt för jag skulle jobba på annandagen igen.. Så lite bakis och trött var jag allt på jobbet. Sen har jag jobbat hela helgen och idag samt imorrn.. På fredagen var jag på "Australia" skitbra film! måste ses. På lördagen hade vi middag och spelkväll hos oss med syster med familj. Efter de hade gått såg jag på film, var nice..

På nyår skulle jag åka till linköping men har kommit fram till att jag inte orkar.. Jobbar alldeles för mkt och kostar för mkt pengar för att åka till linköping över en kväll. Så istället ska jag till Bella på nyårsmiddag, kommer bli mysigt!

Laddar upp bilder när jag är hemma, nu måste jag fortsätta jobba! 

God jul!

Haft lite blogguppehåll här i karlskoga, jobbar varje dag utom igår julafton och nyårsafton! Ikväll blir de statt med tjejerna och imorrn blir de jobb.. börjar kl 0545!! Så de blir kanske nån timmas sömn efter statt =) Men är de värt!

Nu ska jag göra sista rycket på jobbet!

God jul, god fortsättning och ja ni vet!

Jullov!!!!

Jajamäen! Kvart över tre igår eftermiddag rann all stress och skit av mig! Vi hade opponering och natten innan somnade jag som vanligt vid halv 5 på morgonen och var så stressad och trött när jag vaknade. Men opponeringen gick jättebra och jag fick nästan bara positiv kritik!

Direkt efteråt gick vi till kårallen och fikade i baljan, jag fikade på en lättöl =) Vi bestämde oss för klassfest hemma hos mig så jag cyklade hem och städade och donade tills de kom vid 20. Var en jättetrevlig fest med  lekar, vattenpipa, skitsnack om kursen och lärarna m.m. Vissa spårade ur lite och blev alldeles för fulla... men de ä sånt som händer!

Idag ska jag möta Gotland på stan för att köpa en ny telefon på 3 (F#¤%K) sen måste jag städa och packa innan hemresan imorgon! Guuud vad jag ska äta när jag kommer hem, känns som om min kropp har levt i svält i ett halv år. Ska åka hem i bil med shuan och mohammed, hoppas han inte dricker för mkt ikväll så han inte kan köra imorrn bara..

ÅH! ikväll får jag träffa sofi! Hon har vart i spanien i några månader nu och kommer hem för julen och fest med oss =)

  Jag och Sofi för länge sen!

Julklappar!

Glömde skriva att jag, märta och tomas bytte julklappar igår! Så sjukt roligt att jag och märta hade köpt samma sak!!!
Vi hade köpt ett reparationskit till lagning av punka på cykeln hahaha. Best friends or what?

Sen fick jag ljus de hade stöpt själva samt öronproppar =) Av mig fick de handdukar som är skitsmå och blir stora när man blöter dom. På märtas stod de: Best friends och på tomas: världens bästa kille. De fick även en blandcd jag brände.
Det var låtar från Kings of leon, The streets, björn rosenström, beyonce, african queen, flo rida m.m Massa låtar som vi har "en history med" =)

ÅH! Sen såg vi Wall-e och skämta inte vad bra den var. Så himla mysig, tom en cyniker som jag började tro på kärleken för en sekund... "Eva..."

Nu ska jag läsa rapporter som jag ska opponera på imorn!

Äntligen klar med rapporten!!!

Så igår lämnade jag in min rapport! Äntligen kan jag väl säga, men tror den blev ganska bra! I söndags och i måndags satt jag bara hemma och pluggade, och annat tjofs som man gör i sitt hem. Var ganska skönt att bara vara själv innan man åker hem till julestök och miljöner kinellare. Julfesten i lördags var så mysig! Nollegrupp 10 håller fortfarande ihop och firar jul.

Det roligaste var nog uppdragen vi fick av mr alsö. På min stod det att jag skulle berätta hur julen var i värmland, med erotiska inslag! hahaha! Jag drog upp det pinsamma med att man inte vet vilka släktingar man har, eller att man blir bortgift på julafton till sin kusin o.s.v. Med det underbara citatet: "Det är inget konstigt i värmland" ALLA köpte det och dog av garv.

Pratade även i telefon med en gammal vän, var skönt att prata med dig och de var alldeles för länge sen vi sågs (om man ska citera ledin). Min axel är lite bättre men fortfarande öm och svårt att bära med den armen..

Efter vårt seminarium igår och inlämnandet av rapporten åkte jag och Mats till torny, checkade in några affärer, åt mcdonalds och garvade som vanligt. Det är kul att umgås med Mats för vi är ganska lika, högljudda, spontana och gillar att prata så det blir ingen tyst minut =)

När jag kom hem låg jag och vilade, har haft sömnbesvär under en tid och var skönt att få sova, men jag sov i tre timmar och direkt när jag vaknade fick jag springa till bussen sen kvällskursen! Hatar kvällskursen btw. Alldeles för svårt om etnicitet, migration, universialism m.m..

Bilder från tidigare julfester med nollegrupp 10!






Julfest!

I torsdags var de seminarium och på fikat firade vi Mats som fyllde 30 år igår! Grattis vännen! Sen promenerade vi hem och julia och martin drog med mig till ville valla. Hade bara med pengar för en öl, har för mkt o plugga så jag tänkte inte dricka mer.. men de finns vissa som bjuder så de blev en liten fylla =) Lurade även Mats dit som hade tenta kl 8 igår imorse..

När jag cyklade hem var det ganska halt, och vad är inte en kinell fylla utan nåt dumt händer? Ramlade självklart på cykeln och fick ligga kvar en stund när jag märkte att axeln var ur led och nu har jag haft skitont i den i några dagar. Den är svullen och nästan hela högerarmen gör ont. Sticker i fingrarna och nacken är öm :(

Så igår efter pluggandet blev det mysig middag hos märta och tomas med Amir, Karin, Shuan, Nessim och Gotland. Vi bytte julklappar och spelade spel. Men mot småtimmarna värkte axeln nåt så sjukt mkt och handen var helt svullen! Så vi ringde till sjukvårdsupplysningen kl 03.40 för att fråga vad vi skulle göra. Jag kan fortfarande inte lyfta armen helt och knappt hålla i något.. De sa att den var nog fortfarande ur led, den sitter framåt, och att jag nog skulle åka till akuten men vem orkar åka dit mitt i natten? Så idag när jag vakna gjorde de nästan ondare och har suttit och skalat potatis till janssons frestelse och är helt slut! Hoppas dock kvällen blir bra och axeln hoppar rätt snart..

Ha en bra lucia!!

Begåvade barn!

Dagens föreläsning var oerhört bra, jag fick insikt i något jag inte tänkt på förut. Att de barn som kommer till skolan som redan kan läsa, skriva och räkna inte får så mkt uppmärksamhet och ingen stimulans. De får oftast göra det som de andra elever gör, fast de kanske behöver svårare mattetal, eller tom gå förbi en klass? Min fallstudieelev är väldigt begåvad och är kung på huvudräkning, som sex-åring!! Så nu blev jag ännu mer taggad att skriva en bra rapport.

Men inatt kunde jag inte sova, jag somnade vid halv 5 imorse och la mig vid 1.. Jag är för stressad och har för mkt i huvudet just nu. Orkar knappt vara mig själv eller vara social. De ä väl därför jag sitter och pluggar och kollar handbollen istället.

Men i allt det mörka så ser jag fram emot helgen. Mysig middag med julklappsbyte på fredag hos märta och tomas. Amir, shuan, nessim och amirs tjej kommer oxå. Sen lördag blir de årliga julfesten med värsta bästa nollegruppen. Jag ska stå för janssons!

På sittningen i fredags. Här levde min mobil fortfarande. Nån som vet vem jag pratar med? Inte jag =)


sämsta veckan.

Vill skriva något positivt men de går inte. Har ringt mina föräldrar om mobilen och jag har inte drulleförsäkring så jag får ut nada av jävla hemförsäkringen. Jag hatar försäkringar!!

Känns som allt går down hill nu. Klarade inte engelska tentan.
Var på vfu imorse och kom inte på varför jag vill bli lärare. Kanske för jag är i förskolan eller för att jag har tappat all motivation. Kvällskurs ikväll och pratade på om migration som jag egentligen inte kan något om. Blev utbjuden på bio ikväll men tackade nej, finns ingen energi kvar, ingen lycka och rapporten ska in på tisdag.

Så jävla deprimerad och vill bara sova, inte äta, träffa folk eller bry mig om megadisken eller dammråttorna...

Why you´re a being a dickhead for?

Det är inte okej. Bara så du vet, vi är knappt vänner längre. Bekanta.

ARG på mig själv, smart drag att bli så full att man tappar mobilen i toan på HG. Sådan ångest att jag dör. Nya fina älskade mobilen! Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Dumt, mycket dumt. Ingen bra helg detta blev.

Förlorade en vän, en mobil och har alldeles för mycket plugg framöver.

Stormöte och sittning.

Möte igår igen, går ganska bra men är jobbigt varje gång. Man får lixom ställa in sig på det. Huvudet snurrar runt med massor av tankar, varför det blev så här och vems fel är det? Så klart mitt fel oftast, mitt fel varför jag gör så mot min kropp. Måste nog ändra på det och lära mig av mina vänner. Vännerna kom på kvällen och vi diskuterade vilt om utseende, vikt och verklighetsuppfattning. Sen gick vi och shoppade på kvällsöppna Leo. (nya namnet på gränden gallerian.) Sjukt mkt folk men köpte lite julklappar!

Idag var det seminarie om nationella prov..blaj. Fick skjuts hem av mats! Thanks!
Så nu ska jag göra mig i ordning, för snart är det stormöte sen sittning på HG med alla forte människor. Kommer bli mysigt! Ny fin klänning och strumpbyxor!

Om ni ser mig på HG ikväll kommer jag nog vara p.a.c.k.a.d...

Ullared.

Long time no see. Denna vecka har hittills varit underbar! I söndags julpimpade vi i Forte Kårallen, så nu strömmar det julmusik och miljöbelysning är utsatt=) I måndags bakade jag o märta lussekatter, drack glögg och såg på sunes jul. Mycket trevligt!

Igår åkte vi alltså till ullared! Var sjukt tidigt och vi var trötta men jag gotland och agge pratade på medans märta sov.. Julshoppingen blev lyckad, många bra presenter! Mest nöjd över gymbollen och yogamattan till syster.  Hittade massa saker jag själv vill ha men tog bilder på dem och mms:ade min syster och mor som ska dit på måndag, så de kan shoppa det till mig hehe.  När vi kom hem åkte vi till märta o tomas och visade alla sakerna, åt middag och drack en bärs.

Idag var jag på seminarium och pratade ivrigt om kursens utforming, så skönt att säga vad man tycker! Vi bestämde även en klassfest som antagligen blir hemma hos mig..

Känns som om hela kroppen är stressad, har inte julpyntat hemma hos mig än, disken har tagit över lägenheten och massa i skolan. MEN! jag är så glad! Nu har vi fått svar att jag o gotland får åka till thailand i vår på praktik och det ska bli så skönt och roligt! Antingen åker vi redan v 6 eller v 9-12. Får se med visum o sånt. Så de är lite o göra med de.

Nu ska jag diska, julpynta, äta och vänta in märta! Puss

RSS 2.0