Stockholm.

Jag och fröken gotland åkte tidigt in da morning till stockholm igår för att skaffa visum till thailand. Hela tågresan satt vi o tjattrade om allt och inget, stackars de andra människorna som nog tänkte sova på tåget. Vid 9 kom vi fram och vi tog en välförtjänt frukost på Mcdonalds, mumma! Gotland började med ett av dagens telefonsamtal (det blev nog 1000st under dagen)... Sen tog vi tunnelbanan till stadion och hittade vägen förbi humlegården till ambassaden, men väl där uppstod det problem!! Vi hade inte en kopia av biljetten eller två kort på oss själva! Det hade vi helt missat..

Så! Vi promenerade och promenerade och visste inte vad vi skulle göra tills vi kom på att bekräftelsen av flygbiljetten är på mejlet! Så vi hittade ett litet kopieringscenter där en gammal gubbe lät oss skriva ut, sen promenerade vi förbi östermalm och tillbaka till t centralen där vi tog läckra kort på oss. Efter det var det bara att hitta tillbaka till ambassaden, fylla i en blankett, lämna all shit och betala 200 kr. MEN! visumet är klart på onsdag och de vägrar att skicka passet med visumet hem så gotlands polare får hämta det på onsdag och möta oss på söndag med våra pass..

Ytterligare ett problem var att vi inte hade skrivit ut bussbiljetten hem! Så vi fick be jennifer att skriva ut det och möta oss på söder med vår biljett. Sen tog vi en mysig fika och fönstershoppade. Snabbt tillbaka till citycentralen för att köpa mcdonalds igen (vi är mcd yunkies) som vi åt på bussen. OMG! vilka sköna stolar det var på bus4you! Love it! Vi köpte även bärs på systemet som fick åka buss. Såg en kändis! Han som var med i halv 8, konstnären!

Väl hemma var det bara att svida om till overålen cykla runt halva linköping för att sedan gå på fest. Först var vi hos helene sen på ett ställe called "baren". Sjukt mkt folk och man kunde inte röra sig! Åkte vidare till kårallen och  festade loss på VSR. Tyckte det var kul, men blev för drunk. Roligaste var nog när en kille kom fram och sa:
"- Är inte du tjejen som tappade mobilen i toaletten? Jag såg dig på HG helt förstörd den kvällen haha"

Lokalkändis, jajamäen!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0