Koh lanta forts..

Nu har vi varit här i några dagar och vi gillar det verkligen! Skolan går bra, väldigt trevliga mentorer och söta små blonda svenska barn. Vi har även fått en ny vän, Sofia! Hon är med på praktik här och imorrn ska vi tre flytta ihop till en annan bungaloo. Ganska lyxig med kylskåp, ac, tv och balkong! Det nya stället ligger oxå ganska nära skolan men är lite mer privat.

Dagarna ser ut som detta typ:
Går upp vid 7 och går morgonpromenad på stranden i hettan för att sedan gå till skolan vid halv 9. Slutar vid 14-15, går och byter om och badar och solar. Tar en siesta kanske läser lite gör oss heta för kvällen och går ner på stranden och äter middag och avslutar kvällen på vårt hangout Mookandbar med en singha.

Igår var det en underbar dag, rolig dag i skolan, träffade sofia och badade, åkte en sväng med vår dreads vän som äger baren vi hänger på. Vi åt middag på stranden, STEK!! Låg bland massa kuddar och pimplade i oss öl. Gick vidare till baren och träffade 3 svenska medelålders män, bengt, anders och micke. Vi drack och hade riktigt roligt ihop. När de gick hem till sina fruar var vi kvar med thailändarna och drack till kl 4... När vi kom hem kollade vi på våra ben och vi har miljoner mini myggbett över hela benen! Gotlands bens är värst.. men vi tog en resorb och somnade.. och imorse var hennes ben tusen gånger värre. Vi ligger och kliar hela tiden och är jättesvullna,  så vi gick till apoteket och vi har tydligen blivit bitna av sandloppor!! Så nu äter vi några piller och hoppas att det går över snart...

Min bränna har börjat ta sig men har börjat flagna! Hela nacken har jag dragit bort och har nu en rosa nacke brevid brun hud.. Men idag har vi varit på Long beach och njöt av vit sandstrand och turkost hav så jag hoppas att det rosa och röda övergår snabbt till brun färg =)

Ska försöka ladda upp bilder snart! Ni kan kolla in på sofias resedagbok under tiden: Lusy.

Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Valona

Lägg ut bilder på facebooooooook

2009-02-22 @ 02:21:10
URL: http://valce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0